Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 303304305306307 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 20:38

Evo pupovaEmbarrassed Ne pitajte me koje će boje biti, pojma vam ja nemam dok se potpuno ne otvore. Sigurno je da samo da će biti svijetle boje i punog cvijeta kao od @Emilly

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 17:43
hvala vam na dobrodoslici i ja se nadam da cu se ugodno  druziti sa vama 
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 08:21
mislim da vole veće posude zmaj.. i ja svoje planiram prebaciti jer mislim da su im premale posude mada se čini kao da su im taman
Per aspera ad astra.

Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 07:46
Imam jedno pitanje za znalce. Što više odgovara Adeniumima da su posađeni u većim posudama ili poput Kaktusa vole skućeniji životni prostor.
Moji su porasli i teglice su im sada onako po mjeri, ali imam osječaj da su počeli stagnirat. Planiram ih izvadit da vidim da li nema kakvih buba u supstratu ili na korjenu, pa sam u dilemi da li da im samo promjenim zemlju ili da ih odma smjestim u veće posude.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 20:44
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Predivni adeniumi Pinus!! Nadam se da će moji jednom imati toliko cvijetova smile227
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 11:21
@bebolina , zar uopće sumnjaš da ne bi bila prva u redu za sjemenke. Pa nije život jednosmjerna cesta. Samo neka dozore da ne radim račun bez krčmara.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 11:08
Emilly, kakva krasna crvena boja, predivnoClap!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 10:04
@Pinus, prekrasni su ti adeniumi, bravo:-) To što tipkaš o toplim nogicama, to stoji. Ovaj moj koji prvi otvara sezonu cvjetanja, ispod teglice ima podlogu od stiropora. Jedva čekam tvoje bebolinice i toplo se nadam sjemenki, dvije od tvog ljepotana:-)
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 09:57
ni ja ju nemam,da je ima negdje za kupit da sam naisla odma bi imala i ja jedan primjerak vjerujem da bi do sada vec imala sve moguce da ih ima u prodaji....ali ovako saditi nisam bas neki tip za to....
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 07:23
ja nemam ovu biljku,ali pratim ovu temu zbog ovakvih slikica i uživam.
Emilly,Pinus
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 07:03

Emilly sve pohvale za tvoje sijance. A i ovaj dupli crveni nije bez vraga.

Moji adeniumi isto cvatu ovih dana i to tako intenzivno da i nas ukućane iznenađuju. Mahuna još nije dozorila.   Računam još dva tri tjedna do berbe.

Obratite pažnju na čemu stoje tegle. Malo smiješno zar ne ? Ali nema vegetacije ako su noge hladne. Preko zime je to po meni bilo bitno. Ako je tegla skrivena od ono malo sunca i još k tomu hladna kao granitna ploča preko zime ne možemo očekivati neku vegetaciju. Ovako ju je grijalo i sunce kada ga je bilo.

Bebolininih budućih 40 bebača još uvijek čekaju da dođu na red za sijanje. Trenutno u klijalištu držim kaktuse. No brzo će i oni doći na red.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 23:09
Originalno poslano od člana tara2009 tara2009 napisao:

jos je ljepsi bez tih roza rubova...divan je...

Potpisujem Emilly,stvarno je predivan
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 22:41
Clapdivota..i mali i veci i najveci!!!!!!!!!!!!!smile64
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 22:23
smile227
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 21:11
Originalno poslano od člana tara2009 tara2009 napisao:

ClapThumbs%20Up
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 21:06
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 21:01
@EmillyHeart prekrasni su!
Ovaj crveni je trebao imati roza rubove, ali s nima iznenađenja nikad ne nedostajeEmbarrassed
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 20:48
preljepi je uf oči su mi ispale :D
Per aspera ad astra.

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2012 u 19:44
Super su Bebolina! Bit će predivni Heart

Dok se na vratiš doma, evo malo mojih Wink

Mali

Veći

Najveći

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2012 u 23:20
stefica.n,dobro došla među ljubitelje ove prekrasne biljke i nadam se da će ti biti ugodno s namasmile73
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 303304305306307 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.