Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebolina,obradovat će oni tebe kad se vratiš
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Stigli su i novi "čelavci" s dalekog istoka;-) yeeee:-D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hej, jel ti to pokrećeš biznis? Ili si doista postala strastveni uzgajivač adeniuma? Bilo kako bilo, radujem se s tobom.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
nova sam na forumu i sve vas pozdrevljam. Prekrasni su vam adeniumi.gdje nabavljate sjeme , jer biljke su mi prekrasne i zeljela bi pokusati uzgojiti si makar jednu jedinu
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Sjeme smo nabavljali na sto raznih naćina, od aukcija, e-baya itd. Koliko znam ima ga i jedna naša uvažena korisnica.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
stefica.n,dobro došla među ljubitelje ove prekrasne biljke i nadam se da će ti biti ugodno s nama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Super su Bebolina! Bit će predivni
![]() Dok se na vratiš doma, evo malo mojih ![]() Mali ![]() Veći ![]() Najveći ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
preljepi je uf oči su mi ispale :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
@Emilly
![]() Ovaj crveni je trebao imati roza rubove, ali s nima iznenađenja nikad ne nedostaje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
jos je ljepsi bez tih roza rubova...divan je...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Potpisujem ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Emilly sve pohvale za tvoje sijance. A i ovaj dupli crveni nije bez vraga. Moji adeniumi isto cvatu ovih dana i to tako intenzivno da i nas ukućane iznenađuju. Mahuna još nije dozorila. Računam još dva tri tjedna do berbe. Obratite pažnju na čemu stoje tegle. Malo smiješno zar ne ? Ali nema vegetacije ako su noge hladne. Preko zime je to po meni bilo bitno. Ako je tegla skrivena od ono malo sunca i još k tomu hladna kao granitna ploča preko zime ne možemo očekivati neku vegetaciju. Ovako ju je grijalo i sunce kada ga je bilo. Bebolininih budućih 40 bebača još uvijek čekaju da dođu na red za sijanje. Trenutno u klijalištu držim kaktuse. No brzo će i oni doći na red. |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
ja nemam ovu biljku,ali pratim ovu temu zbog ovakvih slikica i uživam.
Emilly,Pinus ![]() |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
ni ja ju nemam,da je ima negdje za kupit da sam naisla odma bi imala i ja jedan primjerak vjerujem da bi do sada vec imala sve moguce da ih ima u prodaji....ali ovako saditi nisam bas neki tip za to....
|
|
![]() |
|
@Pinus, prekrasni su ti adeniumi, bravo:-) To što tipkaš o toplim nogicama, to stoji. Ovaj moj koji prvi otvara sezonu cvjetanja, ispod teglice ima podlogu od stiropora. Jedva čekam tvoje bebolinice i toplo se nadam sjemenki, dvije od tvog ljepotana:-)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Emilly, kakva krasna crvena boja, predivno
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 100101102103104 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |