Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ups
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A di su slike pelargonija!!!!???
Petunije na prvoj slici je preslatka
![]() A i ova ideja za sadnju je genijalna!!Kak ja to nisam ni vidjela ni čula od SilveK
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Budući sam danas ostala kući tj. išla sa MK na kontrolu kod doktora, naravno da sam iskoristila i nešto napravila na vrtu. Prvu polovicu dana sam već izvjestila što sam radila, a sada slijedi druga polovica.
![]() Naravno da sam u povratku od doktora navratila na plac, pa tako su zalutale sa nama i 3 pelargonije... slične već dugo nisam vidjela u ponudi pa nisam izdržala... ![]() ![]() ![]() A i pesek je dobio pojačanje... nek čuvaju dvorište ![]() ![]() Poslije je opet došao pljusak i kad je prestao, otišla sam provjeriti jeli zemlja premokra, ali... sjetila se kako je Silvek sadila slak, pa tako i ja odlučila novu crvenu grahoricu zasaditi. Slijede slike kako je to teklo!!! PVC čašice odrezanog dna su postavljene uz pergolu... ![]() Postavljene sjemenke u čašice ![]() I na kraju to ovako trenutno izgleda!!! ![]() E sad nakon tolikog guštanja, pegla me zove!!! A i šampinjone na neki način za MM spremam večeras tako da mi ne da otkaz!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super, ja imam mali komadić za košnju, pa to radim sama, a ti vidim imaš pomoć sa svih strana ali i moraš kad je toga toliko.Lijepo je da ste složni, pa svi zajedno radite oko travnjaka. Još malo pa će i sinčić uskočiti - kod tebe radne snage koliko hoćeš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo napokon i kod mene travnjak pokošen. Svekar sa flaksericom, ja sa kosilicom na guranje, svekrva sa metlom...
![]() Moram priznati da ga baš ima podosta, morat ću još zasaditi cvijeća da bude manje za košnju!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš je živo i veselo, kao ovo naše veliko društvo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Svaka čast - tegla izgleda fenomentastično!!!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ah- šta bi mi bez naših kreativaca!
Krasna vesela tegla! ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
supeeeeeeet teglica
i cvijeće naravno :) |
|
![]() |
|
Danas sam si dala oduška i uljepšala jednu teglicu!
Evo je: 1. slika - prije 2. slika - poslije ![]() ![]() Još malo pa ću imati pune ruke posla!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kutija je prekrcana, uh zašto nisam i ja bila tamo.
Sađenje slijedi vjerovatno danas, pa će i slikice biti.
Bar si mogla staviti sliku pizze, ako ništa drugo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Tko rekao nisam vouf... danas bila u Varaždinu, vratila se poslije 17.00 sati doma, uspjela više od pola ove kutije razvrstati i staviti ih u zemlju!!!
![]() A, kad me mrak stjerao u kuću, pizzu smo razvukli i omrstili brk.... |
|
![]() |
|
![]() A kopriva je jako ljekovita biljka, i vidiš zašto je jako dobro od TM da razlikuje koprivu!!! ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Blago tebi , MM razlikuje samo cvijeće od koprive i ništa više.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
TM je prava faca, zna on čime te može razveseliti.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Super ti je muž! Vidiš kako on misli na svoju dragu...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Andrea želim ti lijepo vrijeme kako bi to asve stigla smestiti na pravo mjesto.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Bravo Andrea, mislim da će ova kombinacija sa limunom i cvijećem u podnožju biti prekrasna kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Zna tvoj muž što mora kupiti... Biti će veselja dok sve to procvate.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |