Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik mog ne/rada
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dnevnik mog ne/rada

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 18:42
ti Triša možeš doči kad god hoćeš Wink a ostali nek se najave da obrišem prašinu LOL

za danas sam gotova s poslom pa sad može i kiša ako baš mora padati Tongue 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 18:40
Iris, kod mene u vikendici isto bio - kažem bio proljetni dan, a onda je zapuhalo i stuštila se kišurina i sada pada.
Ti si stigla bar sve posaditi, pa možeš sada uživati, a i mi ćemo s tobom, ka d -tad.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 18:28
hehehe a dalmax je sve lijepo napisala na kesicama al je mene smantalo sunce LOL

oni veliki listovi su ljiljani a na gornjoj slici su asteri i frezije :)

sve sam posadila i još malo čupkala korov
malo sam se i umorila al zadovoljna sam - napokon proljetni dani :)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 16:57
Ups Iris - pa Dalmax se baš razbacala, neke super će upotpuniti tvoj rajski vrt, a ja se neću upuštati u prepznavanje, čekati ću da sve procvjeta.
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 16:24
Prvo lijevo mislim da je silver, a ova donja mislim da je graničica - dnevni ljiljan... 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 13:25
Ich nicht verstehe, ich andere Baustelle...
Šalim se ali ja ti stvarno ne raspoznajem to cvijeće, ipak ćeš morati sačekati prave znalce, u svakom slučaju super da si se ponovila!!!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 13:18
minijaturne frezije ,aster visoki -ima jedna grana pa je probaj oziliti-neki invazivni puzajuci,padajuci grm sa cvjetovima

ovo je ona spominjala----pomagajte :)
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 13:14
zamisli ali nisam trošila  hahaha ....ovo je stiglo od dalmax

ako ona ne navrti - pomozite mi prepoznati :)

i onu gornju i ovu doljnu sliku :)

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 13:12
Opet si trošila novce???
I ja sam ha, ha,ha
Ja sam danas kupila bidense i bacopu i još jedan osteospermum!!
Ma ne mogu si pomoći kada sve to vidim..
A što si ti to sve lijepoga kupila???
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 13:10
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 13:08
hvala proljeće :)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 10:59
Iris ti si meni inspiracija, uvijek nešto novoga...A ovaj kamenjar je sada već lijep a mogu si zamisliti kako će izgledati kada sve procvjeta!!!
Super i samo slikajjjjjjj.......Thumbs%20Up
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 22:31
Mislim da bu ovo uskoro izgledalo fenomenalno...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 22:04
uf jedva čekam da zašereni :)

xenia ja tebi kamenja a ti meni zemlje LOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 21:53
Iris biti će to super, već izgleda čarobno,  a kad se sve zašareni, tek onda će biti raskoš. Želim brz rast i čudesno cvjetanje.
RIJEKA

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 21:19
Kako bi ja malo tog kamenja
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 19:53
djelomično sam uspjela srediti ovaj lijevi manji dio i sad izgleda ovako:

u sredini je posađenja dunjarica a okolo zabockane trave sa krša, neveni,kadifice i kamenita trava
sad još samo da narastu veeeelikeeee Tongue
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 19:51
evo već par dana se nadmudrujem sa kišom i pokušavam srediti ovaj dio:

nisam slikala korov prije prekopavanja...baš šteta LOL
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2008 u 00:06
Nije hibiskus, nego salvija (kadulja).Smile 
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2008 u 22:47
Kod mene timjan nije preživio zimu, a nije bio vani nego na tavanu... Niti begonije, ali one su ostale vani...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.