Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 407> |
Korisnik | |||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
||
Moji veliki ostaju vani i po noći :/
Ne da se meni to seljakati stalno ![]() |
|||
![]() |
|||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
||
pa mislim da ih možeš pomalo nositi van ja svoje već skoro tjedan dana nosim van pa navečer vraćam unutra... i svakako ih presadi u veće posude bolje će ti rasti tu sam grešku i ja napravila sa svojima bili bi veći da sam ih prije presadila
inače baš su ti lijepi natalija :) |
|||
Per aspera ad astra.
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
||
hvala vam
tara ma nije trebalo nikakvo strpljenje i živci, samo sam ih stavila na oko ovu zimu 8a i fridinog prošlu), u dnevnom boravku na kuhinjskom ormaru, tako da im je toplo i da ih ne zaboravim zaliti pošto su još bebe a i da ih povirim svaki dan i primjetim kakav problem, ako bi došlo do toga jedva čekam da ih iznesem vani, na sunce i dam im malo prihrane |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
||
Kad je vrijeme da ih presadim svakog u svoju teglicu? Jos stoje svi skupa u posudi u kojoj su klijali i griju se na suncu.
|
|||
![]() |
|||
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
||
natalija svaka cast na zivcima i strpljenju isplatilo se...
|
|||
![]() |
|||
||
@Natalija<3 prekrasni malci, bravo
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
Prekrasni su Natalija.
![]() |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
natalija,predivno izgledaju
![]() ![]() |
|||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|||
![]() |
|||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
||
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
||
sad kad ih ovako gledam, moram priznati da mi je ljubimac onaj bucko iza u drugom redu, s velikim trbuščićem, drugi s lijeve strane
|
|||
![]() |
|||
||
jao koji cvjetovi... prekrasni su vam primjerci
a da i ja predstavim svoju ekipu, lanjski sijanci + jedan dobiven, onaj najveći ![]() 3 su oko godine stari, kupljeno sjeme (cvjetno društvo), a ostali - osim najvećeg, sijani oko vele gospe lani sigurno bi moglo i bolje, ali ja sam zadovoljna, najvećeg sam dobila od fride, ona ga je sijala preklani, u svibnju, mislim svi bebači su u najmanjim teglicama od 5 cm, fridin je u onoj broj većoj, ove sezone ću ih malo prihrniti, do sada nisam nikako |
|||
![]() |
|||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
||
Bitno da znamo da je adenium na fotki..to je sigurno ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Znači kinder surprise ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ima moja draga kčer
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |