Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 302303304305306 407>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:56

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:52

Večeras sam se vratila doma, nakon puna dva tjedna španciranja i evo što me je dočekalo.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 18:01
Moji veliki ostaju vani i po noći :/
Ne da se meni to seljakati stalno Embarrassed
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 09:04
pa mislim da ih možeš pomalo nositi van ja svoje već skoro tjedan dana nosim van pa navečer vraćam unutra... i svakako ih presadi u veće posude bolje će ti rasti tu sam grešku i ja napravila sa svojima bili bi veći da sam ih prije presadila

inače baš su ti lijepi natalija :)
Per aspera ad astra.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 06:25
hvala vam

tara ma nije trebalo nikakvo strpljenje i živci, samo sam ih stavila na oko ovu zimu 8a i fridinog prošlu), u dnevnom boravku na kuhinjskom ormaru, tako da im je toplo i da ih ne zaboravim zaliti pošto su još bebe
a i da ih povirim svaki dan i primjetim kakav problem, ako bi došlo do toga

jedva čekam da ih iznesem vani, na sunce i dam im malo prihrane
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 10:32
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

Kad je vrijeme da ih presadim svakog u svoju teglicu? Jos stoje svi skupa u posudi u kojoj su klijali i griju se na suncu.

Možeš ih presadit ako su razvili bar 4 listića, samo pazi da ne oštetiš korijenčić (ima samo jedan) koji raste u dubinu. Sretno
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 10:10
Kad je vrijeme da ih presadim svakog u svoju teglicu? Jos stoje svi skupa u posudi u kojoj su klijali i griju se na suncu.
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 09:35
natalija svaka cast na zivcima i strpljenju isplatilo se...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 08:24
@Natalija<3   prekrasni malci, bravo
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 07:16
Prekrasni su Natalija.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 22:53
natalija,predivno izgledajuClapJedva čekam da moji stignu do te veličine ali to ide tako sporoooo..nema veza,strpljiva samLOL
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 22:44
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

smile227bebolina...jos kod tebe nema nikog doma,ha?Wink
Ima moja draga kčer Embarrassed ona zalijeva i kako vidiš povremeno fotka za svoju mamu koja "zabušava" i skiće se po metropoliLOLLOLTongue
ah steta...mislila sam se usuljat ...smile199LOLLOLLOLLOL
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 22:40
sad kad ih ovako gledam, moram priznati da mi je ljubimac onaj bucko iza u drugom redu, s velikim trbuščićem, drugi s lijeve strane
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 22:38
jao koji cvjetovi... prekrasni su vam primjerci

a da i ja predstavim svoju ekipu, lanjski sijanci + jedan dobiven, onaj najveći

3 su oko godine stari, kupljeno sjeme (cvjetno društvo), a ostali - osim najvećeg, sijani oko vele gospe lani
sigurno bi moglo i bolje, ali ja sam zadovoljna,
najvećeg sam dobila od fride, ona ga je sijala preklani, u svibnju, mislim

svi bebači su u najmanjim teglicama od 5 cm, fridin je u onoj broj većoj, ove sezone ću ih malo prihrniti, do sada nisam nikako
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 22:20

Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Evo pupovaEmbarrassed Ne pitajte me koje će boje biti, pojma vam ja nemam dok se potpuno ne otvore. Sigurno je da samo da će biti svijetle boje i punog cvijeta kao od @Emilly

Znači kinder surprise smile96
Kad na fotki vidim samo vrh biljkeLOL 

Bitno da znamo da je adenium na fotki..to je sigurnosmile156
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 21:36
@Andina, gle čelavaca i deja na čekanju. Samo su zgurani u običnu zemlju, malo zaliveni vodicom da ne krepucnu dok se gazdarica vrati u bazuTongue

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 21:27
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Evo pupovaEmbarrassed Ne pitajte me koje će boje biti, pojma vam ja nemam dok se potpuno ne otvore. Sigurno je da samo da će biti svijetle boje i punog cvijeta kao od @Emilly

Kad na fotki vidim samo vrh biljkeLOL 
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 21:11

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 20:53
Originalno poslano od člana irenaidani irenaidani napisao:

Ima moja draga kčer Embarrassed ona zalijeva i kako vidiš povremeno fotka za svoju mamu koja "zabušava" i skiće se po metropoliLOLLOLTongue
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 20:43
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 302303304305306 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,688 sekundi.