lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala,hvala,
Podloga je das-masa kako ste i pretpostavile. Jani, pošaljem ti na face print. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako lijepo, sviđa mi se
![]() Daj molim te opiši malo postupak kako si napravila ovu podlogu od Das mase, taman imam još Das mase pa da pokušam prije nego mi se stisne. Pokušavala sam ja ali nikako da ispadne tako glatko i da napravim ove lijepe rubove. Molim te, prosvijetli me ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Prekrasno - baš sve!
I mene zanima je li ovo rađeno na podlozi od das-a?
A slika za Luciju je jaaaaako če-če! Jako mi se sviđa font kojim je pisano, jesi li to printala? (ako jesi, please pogledaj kako se točno zove font!)
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Malo sam virnula i šta reć nego prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepo,posebno slikica za Luciju.
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
ovo je supeeeeer
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, kako već rekoše, morska kutija ti je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Hvala cure, moram priznat da me namućija
crackle, bočnu stranu sam 2 puta brusila ponovno pituravala i raspucavala, dok nisam bila zadovoljna. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Preslakta kutijica!
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Škrinjica je prekrasna.
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Bravo! Prekrasna plava, morska kutija. Obožavam plavoooooo!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tanja - jako mi je lijepa ova morska kutija.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Odlično je
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ta curica uvijek ispadne slatkičko...
![]() al, meni su i dalje tvoje masline br.1... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |