Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvestrina cvjetna priča
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvestrina cvjetna priča

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 57>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2012 u 16:16

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 22:48
Draga Silvestra uživaj u svojoj Leonici jer nakon svih muka koje ste prošle zaslužujete svu sreću i radost ovog svijeta
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 21:52
Originalno poslano od člana Silvestra Silvestra napisao:

Dragi moji ,ja sam moju Leonicu prvi puta primila na ruke 13.3 i taj osjećaj nikada neću zaboraviti...to je neusporedivo sa ičim drugim,a i neprocjenjivo...taj trenutak ne bi mjenjala za ništa na svjetu...a pošto nisam preko tjedna kod kuće nisam Vam to mogla odmah javiti...

Sretna sam što konačno ovo čitam!
 Uživaj bako, zaslužila si svu sreću ovog svijetasmile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 21:43
Snaga čovjeka nije u njegovim rukama nego u njegovome umu.

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 00:12
Lijepo rečeno draga. Hvala
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:54
Nikada se nisam sramila vjere u Boga i željela bih da ljudi probaju shvatiti,odnosno da posvijete malo vremena njezi  i brizi onoga što zapravo čini čovjeka...a to je snaga našega duha...dugo sam se mučila kada je moj sin otišao dragome Bogu jer sam ga neizmjerno voljela i sada ga jednako volim iako ga fizički više nema...ali sam shvatila da je sve lakše kada čovjek spozna da su otac i majka biološki određeni da utjelove ljudsko biće,a da je samo Bog onaj koji nas učini stvarno živima...naravno i kad nas pozove mi odlazimo njemu svome stvarnome ocu...sa time se je svakome čovjeku teško pomiriti ali uistinu uljeva silnu snagu kada ste na pragu ničega i kada morate odlučiti što ćete sa sobom dalje činiti da biste mogli opstati...to se zove predaja Bogu.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:47
Pratim Leonicu,sretna sam što je dobro.Često je bila u mojim mislima i molitvama jer imam tri unuke i potpuno razumijem vaše brige i strepnje.Puno
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:45
Hvala dragom Bogu da vam je podario dar vjere. Samo nas vjera spasiti može. Ja se godinama borim s najgorom bolešću, ne predajem se ni dana, a sam Gospodin zna kolike su teške moje muke. No, kad je bilo najgore i kad su svi rekli nema dalje, On je odškrinuo vratašca i ja sam se provukla.

Jedan od mojih blizanaca rođen je sa srčanom manom, Gospodin je uslišio molbe, rupica na srcu koja je trebala biti operirana kad je imao 2,5 godine zatvorila se čudom, ljubavlju Božijom.

Puno je primjera u mom životu koji potvrđuju ovo što si rekla. Žao mi je da ste morale proći kroz sve to. Znam kako to izgleda. Blizanačku trudnoću odležala sam doma 7 mjeseci i na kraju završila na carskom. S djevojčicom sam 6 mjeseci ležala u bolnici (skoro cijelu trudnoću) pod pogrešnom dijagnozom. Kad se rodila rekli su da nešto nije u redu i da je u inkubatoru. Bila sam izvan sebe, dijete je isto rodjeno carskim rezom. Ja sam bila bolesna , a ne ona, ništa mi nije bilo jasno. Moja agonija trajala je samo 5-6 sati, do dolaska supruga u bolnicu. Malena je bila sasvim ok teška 3,680, dugačka 51, apgar test 10/10 i nikad mi neće biti jasno što se dogodilo, zašto je bila u inkubatoru. Srećom, savršeno su zdravi svih troje, što i tvojoj unučici želim. Neka vas uveseljava i raste u zdravlju i veselju. Kad ona dođe doma i kad baka preuzme njegu sve će se ovo zaboraviti.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:35
Zribal...moja Leonica je prošla tri puta tik pored onog najgoreg...ali samo jaka vjera u Boga i silne molitve velikog broja mojih prijatelja i milost gospodina Isusa Krista učinile su da je ona ovdje...prekrasna kao mali anđelak...
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:29
Hvala dragom Bogu, Isus voli malene, sigurno će čuvati obje vaše cure. Radujem se zajedno s vama. Ja imam troje djece, dva dečka, blizanci, sad im je već 15 i jednu prekrasnu djevojčicu koja sad ima 11 godina. Mama je puno pomogla. Hvala Bogu za bake, mame i cure. Bog vas blagoslovio.
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:18
Zribal,moja Leonica i njena majka bit će doma ovaj ponedjeljak...nakon tri mjeseca hodanja po bolnicama ...točno od Nove godine svaki dan...tako da sam ja dakle baka imala tlak 170 sa 110...ali nema veze ...neka je sve konačno prošlo...i neka one meni dođu kući...to će biti naj bolji lijek za moju dušu i za moj tlak.Bile bi one doma još u petak ali je trebalo obaviti još neku pretragu.                                                          

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:11
Dragi moji ,ja sam moju Leonicu prvi puta primila na ruke 13.3 i taj osjećaj nikada neću zaboraviti...to je neusporedivo sa ičim drugim,a i neprocjenjivo...taj trenutak ne bi mjenjala za ništa na svjetu...a pošto nisam preko tjedna kod kuće nisam Vam to mogla odmah javiti...

Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:08
Draga Silvestra hvala ti za ove prekrasne stranice. Čovjek odmori i dušu i tijelo šetajući ovim virtualnim svijetom. Nadam se da je mala dama Leona Ingrid već doma i da baka neće imati vremena za nas. Žive nam i zdrave bile vas tri, uživajte svaki trenutak ovoga života, s ostalim vama dragim osobama. Sretno
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 22:20
Tvoje cvijeće je prekrasno. Uživala sam u šetnji kroz cijeli tvoj vrt  smile78
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 22:18

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 21:37

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2012 u 19:09
radost je zaista velika kod tebe  draga Silvestra,maleckoj želim dug i sretan
život a baki da dugo uživa sa svojom unukicom

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 20:15
znači da sada maziš svoju Leonicu -bako uživaj
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 21:43
Sretan dolazak kući maloj Leoni! Sad će sve biti dobro!smile78
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2012 u 21:25
smile141  za malu Leonu.Samo nek je zdrava,sve ostalo dođe samo.Baki puuuno pozdrava smile79        smile106
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 57>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.