Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 17:00
kutija je predobra !!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 13:04
Tara - Zvijezda mi stoji u kuhinji i nikako mi ne bi pasala nikakva nijansa plave boje jer mi je kuhinja u zelenom tonu!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 12:46
Kutija i  slikica mi se  jako dopadaju. Kak to da i zvijezda nije dobila morski motiv?
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 11:04

Zvijezda je mrak!!!smile141 Sve je super, boje, salveta...nemam riječi!

"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 10:46
Slika na drvenoj podlozi:

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 10:43
A sada opet malo slikica:

Zvijezda - limena kutija koju koristim za lijekove.....naravno, opet sam zaboravila poslikati kakva je bila prije transformacije....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 09:09
Julija - hvala najljepša na tako lijepom pozivu!smile79
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 08:49
Jani, dođite k meni - i ja trebam svoje teglice polakirati pa ćemo zajedno! Naravno, Vi ćete biti na pristojnoj udaljenosti sa kavom u ruci!
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 21:39
Morat ću ipak zaboraviti na tu varijantu - i muž ima astmu!!! Doduše, kod njega je mir sve dok ne dođe do kontakta s takvim jakim mirisima....
Ma uostalom, nije ni važno, ne mora ništa trajati tako dugo, barem ću ćešče mijenjati teglice koje su na suncu!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 20:48
Onaj lak o kojem smo se raspisale je isto na nitro bazi. Ulovi muža da ti izlakira.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 17:26
Legendarna Odri, prekrasna Cool
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 16:01
Prekrasno Jani.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 13:55
Tifany - nisam lakirala, laserski je print, za ink jet treba lakirati!
Drago mi je da ti se sviđaThumbs%20Up

Tara - hvala ti draga!Wink
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 13:40
e ovo ti je krasno,Audrey za +5 Wink
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 13:39
Jani ,da li si prije močenja print lakirala,jel to uopće potrebno kako se boja ne bi razlijevala?
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 13:25
Prekrasne stvari si napravila Clap.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
MarinaMare View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MarinaMare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 12:16
Gledala sam jucer na netu i iskreno nisam to vidjela u ponudi.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 11:55
MarinaMare da li misliš onaj kalup što sam ja radila (gipsani odljev s imitacijom kamena sa strane)? Njega možeš kupiti u Lumosu!
Na vrh
MarinaMare View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MarinaMare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 11:18
Molim ako znate gdje kupiti kalupe na mediteranske kucice, mozete mi se javiti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 09:43
Evo još malo na temu Audrey:

....kutija za četke za kupaonu:

i s druge strane:

Ima toga još u pripremi, suši se....pa kada bude gotovo opet ću vas malo "bombardirati".....za danas bi bilo dosta!
Ako imate volje - škicnite u moju drugu galeriju (Jani - voli svašta raditi...) da vidite kakvo sam jajčeko radila.....http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6679&PN=2
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.