Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 63> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutija je predobra !!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Tara - Zvijezda mi stoji u kuhinji i nikako mi ne bi pasala nikakva nijansa plave boje jer mi je kuhinja u zelenom tonu!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kutija i slikica mi se jako dopadaju. Kak to da i zvijezda nije dobila morski motiv?
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Zvijezda je mrak!!! |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Julija - hvala najljepša na tako lijepom pozivu!
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Jani, dođite k meni - i ja trebam svoje teglice polakirati pa ćemo zajedno! Naravno, Vi ćete biti na pristojnoj udaljenosti sa kavom u ruci!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Morat ću ipak zaboraviti na tu varijantu - i muž ima astmu!!! Doduše, kod njega je mir sve dok ne dođe do kontakta s takvim jakim mirisima....
Ma uostalom, nije ni važno, ne mora ništa trajati tako dugo, barem ću ćešče mijenjati teglice koje su na suncu!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Onaj lak o kojem smo se raspisale je isto na nitro bazi. Ulovi muža da ti izlakira.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Legendarna Odri, prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno Jani.
![]() |
|
![]() |
|
Tifany - nisam lakirala, laserski je print, za ink jet treba lakirati!
Drago mi je da ti se sviđa
![]() Tara - hvala ti draga!
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
e ovo ti je krasno,Audrey za +5
![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Jani ,da li si prije močenja print lakirala,jel to uopće potrebno kako se boja ne bi razlijevala?
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Prekrasne stvari si napravila
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
MarinaMare ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Gledala sam jucer na netu i iskreno nisam to vidjela u ponudi.
|
|
![]() |
|
MarinaMare da li misliš onaj kalup što sam ja radila (gipsani odljev s imitacijom kamena sa strane)? Njega možeš kupiti u Lumosu!
|
|
![]() |
|
MarinaMare ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Molim ako znate gdje kupiti kalupe na mediteranske kucice, mozete mi se javiti.
|
|
![]() |
|
Evo još malo na temu Audrey:
....kutija za četke za kupaonu:
i s druge strane:
Ima toga još u pripremi, suši se....pa kada bude gotovo opet ću vas malo "bombardirati".....za danas bi bilo dosta!
Ako imate volje - škicnite u moju drugu galeriju (Jani - voli svašta raditi...) da vidite kakvo sam jajčeko radila.....http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6679&PN=2
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |