sjemenke |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 20:40 |
Meni je to najsličnije sjemenu pakujca.E sad,sjeme iz indije,šta bi to sve moglo biti a da mi nikad čuli nismo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2.JE KANA SIGURNO
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Neznam zakaj vam Vepar nije stavio sve sjemenje dakle seka iz Indije uz ono donijela još i ovo
![]() ajde ako vam je poznato što bi to moglo biti
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Na slici je cvet prkosa, ali na prvoj slici ne verujem da je seme prkosa u pitanju. Pre mi liči na seme nekog luka ili tako nešto, seme prkosa je sitno, okruglo, a ovo je nepravilnog oblika.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
buba ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
ali i sjeme liči na sjeme prkosa, samo ako je malo sitno, poput maka i sitnije, onda je sigurno prkos!!!
|
|
![]() |
|
buba ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
nisam mislila na sjeme, ali na zadnjoj sličici je prkos u cvijetu!
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
ali seme od prkosa je jako sitno i srebrnkaste boje.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
buba ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
JAGLAC*16 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() Evo i slikica..........
Pozdrav
|
|
![]() |
|
JAGLAC*16 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4 |
Evo dodatak za 1. PRKOS po domaćem jeziku (igličasti listići a na vrhovima raznobojni cvijetovi)
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
za sada je ovako
1. ?????????
2.kana
3.kosmos
4.cassia leptophylla
5.kadifice
inače je sjemenje stiglo iz indije pa domaće opcije i razne vrste čajeva nisu u igri.
![]() zaista sam vam zahvalan na pomoći i trudu
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Meni prvo liči na čaj od šipka
![]() Slažem se sa curama,za kadife a ove crne bobice sam ja imala na grančici lovora.Tako da to meni liči na lovor.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovo prvo bi mogao biti i jednogodišnji plamenac
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
3. cosmos
5. kadifice 1. moglo bi biti svašta, takve sjemenke ima crnjika, pa jedna vrsta cvijeta slična ivančici... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da kadifice su sigurno, a onaj crni plod kao maslina je možda javorika, lovorika- mi u Primorju ga zovemo lumber, ali ne mora biti, no moj izgleda upravo tako veličine je sasvim male masline.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
to ti je varljivo pitanje jedino mislim za ovo zadnje da su kadifice ali to nije sigurno, najbolje da ti to posiješ pa ćeš vidjeti što bude izašlo
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |