cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 66> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rosa, šetala sam u miru i tišini tvojim vrtom, uživala u lijepom cvijeću, a najviše se zadržala kod ruža i perunika. Krasnih perunika imaš. U jednom dijelu vrta me je dočekala jedna lijepa curica koja me je zabavljala u daljnjem razgledavanju, a pred kraj nas je dočekala je jedna mala beba.
Na kraju vidim da ove godine nisi stavila niti jednu sliku. Ccc, kakvo je to zabušavanje?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga moja anabistrica hvala ti na posjeti i pohvalama ,moram priznati da se spremam staviti ih vec par dana pa nikako i upravo o tome razmišljam al moram prije prebaciti slike na komp
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Da, da i ja sam trazila vrt, vec se paucina navukla po njemu. Sreca da ima puno prekrasnih ruza i perunika kojima to ne smeta.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
puh puh evo ode paučina
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
evo i prvih tulipana
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
pogled sa gornjeg djela dvorista na samo jednu stranu donjeg koja je potpuno po
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i narcisi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
ovaj brežuljak popunjen je ruzama i pokojom trajnicom a ovu stjenu ispod dvorca trebale bi prekriti puzaj
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
napravljen je i novi kamenjar koji jos
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , ostala sam otvorenih usta i bez daha ! Predivna je tvoja okolina , jednostavno predivna !
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,jezerce,kamenjar,brežuljak s dvorcem...
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve je tako dražesno i lijepo
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti i prekrasnim komentarima šaljem vam svima velikuuuuuu
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Jako lijepi vodeni vrt...A dvorcic mi je bas cakani...
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |