Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 63> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanjur sa Odry me oborio ,divno Jani
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Evo mene natrag s vama - jedva sam dočekala forum!
![]() Drage moje tete salvete - svima vama i svim vašim obiteljima od srca želim sretan Uskrs
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga Klara - hvala ti na prekrasnoj čestitci!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo Jani, kanta mi je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Tara!
Nekako sam se dvoumila da li uopće staviti ove slike
![]() Sada mi je lakše kada si tebi sviđa Tara.....
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
kanta je baš dobra, pogotovo ova velika sličica... i pasent je uz čitav komplet u kupaoni... zašto ne? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Super je kanta,a i onaj komplet za kozmetički pribor.Motiv je ok,zašto ne,nije to obična kanta več šminkerska.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke moje na podršci! Šaljem vam
![]() |
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno jani,bas po mom ukusu,ljubitelj sam kompleta,nekako mi lijepo vidjeti svari na jednom mjestu sa istim motivom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danima već imam pripreme za apartmane.....
Evo slikica kompleta za jedan, za drugi još moram pripremiti slike:
Natpisna pločica za apartman - navodno po novome moraju imati svaki svoj broj i natpis pa sam se ja primila posla i napravila ovo:
Pletena košara za voće je dobila novi izgled (s motivom masline, naravno):
U komplet idu i vazice u koje će ići grančice maslina i malo nekog poljskog cvijeća....
Slika na "šniti" odrezanog drveta (hvala Tara):
i na kraju Knjiga dojmova i opet natpisna pločica zajedno:
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() već sad vidim da će stranice knjige dojmova biti ispisane komentarima poput ovih koje ti ostavljamo u tvojoj galeriji... ![]() gosti će sigurno biti rječitiji, jer nama je već prilično teško pronalaziti iznova nove i nove riječi pohvale za prekrasne stvari koje radiš... ![]() ![]() ![]() (Bogu hvala na smajlićima ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() |
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Da napraviš 10-tak istih. Mislim da će svaki gost poželjet ove odnijet sa sobom kući.
![]() |
|
![]() |
|
bravo draga Jani,dobar izbor motiva a o izvedbi i da ne govorim,sjedi sve 5.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jani, ovaj komplet je prava divota, prekrasno
![]() slika na maslinovom drvu mi je genijalna, jako mi se sviđa ![]() (vidim da se radilo do dugo u noć) |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Klara, Julija, Tanja, Saro, Tara - cure moje, što bih ja bez vaših lijepih riječi
![]() |
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Jani-potpisujem sve pohvale već navedene a i Klaru ću citirat (Bogu hvala na smajlićima) jer radovi su ti zaista
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |