Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još jedno klijalište,jer meni nikad dosta.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prošli tjedan sam malo proširila začinski vrtek i ogradila ga.
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravila sam napisati,na gornjoj slici je moja prva berba prije Uskrsa.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti.
![]() Malo slikica povrtnjaka. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno igleda tvoje cvijeće, pakujci raznoliki i već procvjetali, prelijepi su
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Koliko ti raznih pakujaca imaš!Kod mene niti jedan nije procvijetao pa mi je ovo praznik za oči.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Wow, predivno! Pakujci, tulipani, kukurijek... Sve ti je krasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ksan. ![]() |
|
![]() |
|
Slažem se, šteta.Bila bi to lijepa plavo- roza kombinacija na zelenoj podlozi. ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe je baš živo, na očigled se sve budi
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pakujci su ti prekrasni ,a kombinacija presličica i oxalisa je super samo šteta kaj ne cvatu u isto vrijeme
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Hvala draga ,s pakujcima nemam iskustva.Naime, svoje sam kupila na tržnici ,već su bili u cvatu,samo sam ih presadila u vrt. ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
tako ti sve lijepo cvjeta, moji pakujci još ni ne misli procvjetati, posebno su mi lijepe slike biljaka na kojima su kapljice vode
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Tea,Ljiljus,hvala vam drage moje.
![]() |
|
![]() |
|
Dogovoreno. ![]() |
|
![]() |
|
Monstera,mi to zovemo "djetelina",cvjeta rozim cvjetićima.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve je prekrasno, ali pakujci su mi favorit, čuvaj sjeme, plz
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Ovo s presličicama su ti Oxalisi? |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Koje cvjetno bogatstvo!!!!!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasno je
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |