Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikica, slike super ali čekamo mi i ostale gradove koje si spomenula...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno!ma net je super,proskitas se zacas uzduz i popreko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A i sa postovima smo blizu...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera, šta si ti u horoskopu???
Pitam te jer i ja upravo došla iz konzuma i jedem "domaću" salatu od rajčice i paprike sa nekim jogurt dresingom....
A o tome da bih švrljala svugdje- to ne trebam ni spominjati...
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Proljeće i ja švrljamo netom u potrazi za krajolicima!
Jedem krastavac za gablec (iz svog vrta) i pratim te u stopu ![]() Bila sam na Brijunima u osnovnoj školi i najviše se sjećam zološkog vrta i mede kojeg smo tada hranili bombonima (sad znam da nesmijem ![]() |
|
![]() |
|
Tiljo, svakako kreni i na drugu stranu....
Meni osobno je Istra predivna!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo bogami!
Mladencima puno sreće, strpljenja, ljubavi......
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zbilja prekrasno mjesto. Pa znaju mladi odabrati, a onda i mi stari uživamo.
I živjeli su sretno do kraja života ( ne nužno zajedno- sretni rekoh).
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
P.S. šatori inače ne spadaju ovdje. To je za one koji su se u zadnji čas odlučili prespavati da izbjegnu pomor vozačkih dozvola. Snimljeno jutro poslije.
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Kako sam cijeli forum zajahala sa svojim pirom evo i par slikica, jer sam slikavala i bilje. Ovo je restoran
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je kažu prkos trajnica. ![]() A ovo je pogled sa prozora moje sobe. ![]() Ovu kuću su moji roditelji kupili pred četrdesetak godina. Kako pokušavamo izbjeći svađe naše dječice već na groblju, imovinu dijelimo za života. Ova kuća je pripala mladoženji. On kosi i odbavlja grublje radove. Dušu, biljke i njegu daje novostečena nevjesta. ![]() ![]() ![]() Lozu sa prethodne slike, ovaj hibiskus u pozadini (još ne cvjeta sav je u pupoljcima) i tamariks sa slijedeće su posadili još moji roditelji a ostalo novi gazde. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Morat ću posjetiti Brijune jednog dana svakako...
Prekrasni su, a nisam imao prilika za posjet. Ako i idem kuda na more uvijek je negdje od Zadra prema Dubrovniku, na gornjam kraju još nikako nisam bio... ![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
odlično
![]() bila sam jednom davno na Brijunima bilo mi je prekrasno vidiš valjalo bi to ponoviti
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Svaka čast bubice! Baš si me razveselila sa ovim ljepotama!
![]() |
|
![]() |
|
hakuro ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 57 |
Brijuni su fakat za pogledat bila sam sa suprugom već dva puta i stvarno se isplati otići i vidjet a vidi se i po slikama sva ljepota |
|
![]() |
|
Slike super, podsjetila si me na tu ljepotu, koji sam doživjela za vrijeme moga maturalnog putovanja!!!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Naši Brijuni su zakon. Svi koji niste bili iskoristite vikend i pravac - Istra! Ispalit će vam se!
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Baš je divno ovako putem nečijih slika otputovati na zanimljiva mjesta.Bravo cure! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super, baš si nas dobro podsjetila da bi trebalo ponovi obići Brijune - prekrasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super slike, bila sam tamo pred par godina, izgleda mi isto...Baš se je lijepo podsjetiti...
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
slikice su super, nisam nikad posjetila Brijune, a baš bi bilo lijepo otići malo tamo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |