Šuma šumarum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Korisnik | |
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nauživala sam se šetnjom kroz šumu šumarum
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Zar ti je calycanthus baš takve jarke crvene boje?
Sviđa mi se šuma šumarum. Ima li tu koji šumar kad je sve na šum...?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kao veeelika ljubiteljica lavande, jako me raduje da sam kod tebe ugledala srodone afinitete!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve pohvale za tvoj predivni vrt
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan je tvoj šumarum
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo sam u šetnji - što mogu kad je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i ja sam prošetala i uživala.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
glede calycanthusa, i nije tak jarko crveni, mislim da je to od blica, ali obožavam njegov miris šuma šumarum = u šumi smo, a i kod smišljanja imena za vrt, pala je asocijacija na ime filma Šuma summarum. |
|
![]() |
|
LovorVisnja ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasna šetnja šumom šumarum
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrt ti je prekrasan,slike savršene,a okoliš me ostavio bez teksta.Stvarno je posebna lokacija.Doći ću opet. [IMG]smileys/emot165.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
dobrodosli u setnju
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |