Klivija - Clivia miniata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stara je ona tamnija i to jedno 5-6 godina.svjetlija sad drugi put cvate
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
ajame baš su ljepe i bogate s cvjetom i listom mora da su dosta stare kad su toliko bogate i guste.Prekrasne su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
monstera nema još ali stabljika je ostala od prošlogodišnjih sjemenki.
mimar prekrasna je ova žuta gdje je samo nabavit? free klivija ti je fenomenalna naravno uz tolike godine nije ni čudno što je tolika. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Moram se pohvaliti poklonom koji sam dobila od kuma Vokija
![]() ![]() da uzvratim poklon konačno nađoh nešto što nema, žutu kliviju
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Ali Dmirce pa tu ja još ne vidim nikakve sjemenke!? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Mama je imala kliviu koja nikada nije procvala !! I bacila je, a ja je pokupila iz kante za smeće!! Kod mene je sljedeće godine procvala, a ja je sa cvijetom vratila mami, i od tada cvate !!K livia je stara 15-tak godina, nju ne diramo i ne rasađujemo, izrasla je u prelijepu ogromnu biljku, listovi su joj dugi 90cm, u ovoj tegli ima 6-7 biljaka zajedno, a prava je prijateljica za kavu, mami i meni kava a njoj kaj ostaje talog od kave u đezvi!! I, nikada, a klivije imam i zalijevam talogom od kave 20 godina, nisu imale uši !! I stalno je na istome mjestu, i ljeti i zimi . ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Onda se bilježim sa štovanjem! Ostatak priče znaš!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera bit će ih valjda
Tea hvala sad sam ih ponovo slikao i uskoro stižu slikice |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
dmirce,klivije su ti stvarno očaravajuće
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
A ja s nestrpljenjem očekujem male buduće lukovice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ništa samo objavljujem cvjetiče kako se razvijaju iz dana u dan.
|
|
![]() |
|
Dmirceeeeee! Što nam radiš s tim Klivijama!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Bas vam zavidim, jako volim klivije, ali nemam uvjeta za drzanje loncanica u kuci.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Samo da znate i moja klivija cvate!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |