Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klivija - Clivia miniata
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klivija - Clivia miniata

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 10:28
stara je ona tamnija i to jedno 5-6 godina.svjetlija sad drugi put cvate
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 22:43
ajame baš su ljepe i bogate s cvjetom i listom mora da su dosta stare kad su toliko bogate i guste.Prekrasne su
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 18:06
evo i mojih

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 18:02
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 19:17
monstera nema još ali stabljika je ostala od prošlogodišnjih sjemenki.
mimar prekrasna je ova žuta gdje je samo nabavit?
free klivija ti je fenomenalna naravno uz tolike godine nije ni čudno što je tolika.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 13:37
Moram se pohvaliti poklonom koji sam dobila od kuma Vokija Smile

da uzvratim poklon konačno nađoh nešto što nema, žutu kliviju  
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 10:04

Ali Dmirce pa tu ja još ne vidim nikakve sjemenke!?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 00:57

Uploaded with ImageShack.us
Mama je imala kliviu koja nikada nije procvala !! I bacila je, a ja je pokupila iz kante za smeće!!  Kod mene je sljedeće godine procvala, a ja je sa cvijetom vratila mami, i od tada cvate !!K livia je stara 15-tak godina, nju ne diramo i ne rasađujemo, izrasla je u prelijepu ogromnu biljku, listovi su joj dugi 90cm, u ovoj tegli ima 6-7 biljaka zajedno,  a prava je prijateljica za kavu, mami i  meni kava a njoj kaj ostaje talog od kave u đezvi!!  I, nikada,  a klivije imam i zalijevam talogom od kave 20 godina, nisu imale uši !!  I stalno je na istome mjestu, i ljeti i zimi .

Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 22:51
Vidiš da još nisam odsjekao ni stabljiku sa sjemenkama
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 22:48
Dmirceeeeeeee!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 22:23
Evo još malo
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 22:15
Onda se bilježim sa štovanjem! Ostatak priče znaš!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2012 u 22:00
Monstera bit će ih valjda
Tea hvala sad sam ih ponovo slikao i uskoro stižu slikice
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 23:15
dmirce,klivije su ti stvarno očaravajuće smile93 smile141
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 17:17
A ja s nestrpljenjem očekujem male buduće lukovice!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 22:23
Ništa samo objavljujem cvjetiče kako se razvijaju iz dana u dan.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 21:14
Dmirceeeeee! Što nam radiš s tim Klivijama!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 22:57
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:48
Bas vam zavidim, jako volim klivije, ali nemam uvjeta za drzanje loncanica u kuci.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 22:48
Samo da znate i moja klivija cvate!Smilesutra slika,ove godine prvi put,a obično tri puta u godini.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.