Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 63>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 18:40
tanjur sa Odry me oborio ,divno Janismile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2012 u 16:06
nestrpljivo očekujem povratak s mora... Wink  Smile

draga moja,
              sretan Uskrs tebi i tvojima 

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 19:39
Evo mene natrag s vama - jedva sam dočekala forum!Heart

Drage moje tete salvete - svima vama i svim vašim obiteljima od srca želim sretan Uskrs

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 19:40
Draga Klara - hvala ti na prekrasnoj čestitci!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 09:47
Ne znam koliko se sjećate, radila sam posudu za četke za svoju kupaonu s motivom Audrey......e sada je došla na red i kanta za sitni kozmetički otpad....isto s motivom Audrey.....da bude u kompletu!

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:02
Bravo Jani, kanta mi je superClap.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 10:13
Hvala ti Tara!
Nekako sam se dvoumila da li uopće staviti ove slikesmile155.....zašto......Dobila sam komentar od svojih da baš i nije fora na kantu staviti slikice Audrey. Ali, kako sam kanticu namijenila za kupaonu a već je tamo posuda za četke s istim motivima nekako mi se učinilo najnormalnijim da i ovdje bude isti. Tu i tako idu samo blazinice od skidanja šminke!
Sada mi je lakše kada si tebi sviđa Tara.....
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 12:01

kanta je baš dobra,
pogotovo ova velika sličica...
i pasent je uz čitav komplet u kupaoni...
zašto ne? Wink

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 13:51
Super je kanta,a i onaj komplet za kozmetički pribor.Motiv je ok,zašto ne,nije to obična kanta več šminkerska.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 13:55
Hvala curke moje na podršci! Šaljem vam smile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2012 u 18:45
prekrasno jani,bas po mom ukusu,ljubitelj sam kompleta,nekako mi lijepo vidjeti svari na jednom mjestu sa istim motivom.smile99
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 00:43
Danima već imam pripreme za apartmane.....
Evo slikica kompleta za jedan, za drugi još moram pripremiti slike:

Natpisna pločica za apartman - navodno po novome moraju imati svaki svoj broj i natpis pa sam se ja primila posla i napravila ovo:

Pletena košara za voće je dobila novi izgled (s motivom masline, naravno):

U komplet idu i vazice u koje će ići grančice maslina i malo nekog poljskog cvijeća....

Slika na "šniti" odrezanog drveta (hvala Tara):

i na kraju Knjiga dojmova i opet natpisna pločica zajedno:

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 00:46
I još jedna zajednička fotka:

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 07:46
smile227    smile141

već sad vidim da će stranice knjige dojmova
biti ispisane komentarima poput ovih
koje ti ostavljamo u tvojoj galeriji...  Approve

gosti će sigurno biti rječitiji,
jer nama je već prilično teško pronalaziti iznova
nove i nove riječi pohvale za prekrasne stvari koje radiš... Wink  Embarrassed

smile71

(Bogu hvala na smajlićima
LOL )

Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:13
smile141Ne moram više ništa reči!!!
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:29
Da napraviš 10-tak istih. Mislim da će svaki gost poželjet ove odnijet sa sobom kući.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 09:47
bravo draga Jani,dobar izbor motiva a o izvedbi i da ne govorim,sjedi sve 5.smile64
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 10:02
Jani, ovaj komplet je prava divota, prekrasnosmile55
slika na maslinovom drvu mi je genijalna, jako mi se sviđaThumbs%20Up

(vidim da se radilo do dugo u noć)
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 10:15
Klara, Julija, Tanja, Saro, Tara - cure moje, što bih ja bez vaših lijepih riječiHeart.....od srca hvala i drago mi je da se komplet svima sviđa. Znači da će i moji gosti biti zadovoljni!
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 10:52
Jani-potpisujem sve pohvale već navedene a i Klaru ću citirat (Bogu hvala na smajlićima) jer radovi su ti zaistasmile71smile39
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.