Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 94> |
Korisnik | |
nanika ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo cvijece kamenjar. Da li ih ti sama rasađujes ili....
Kod nas je jos hladno i ne mogu ih jos iznijeti na balkon ali su se super odrzale preko zime. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam,stvarno cu bit presretna ako ih uspijem odrzat lijepima i bujnima do jeseni..nanika ,kupila sam gotove biljke
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Lijepa kombinacija zaista. Godinama na balkonu imam žardinjere s pelargonijama. Ove godine žardinjere više ne idu na balkon nego na prozore nove kuće. Veći dio prošlogodišnjih visećih pelargonija sam sačuvala i već su lijepo krenule. njih ću postaviti na par prozora, ali mi ostaje urediti prozor s čelne strane kuće. E, tu ne bih išla na crvene pelargonije, mada su najljepše. Htjela bih tu nešto drugačije, posebno, što će se lijepo isticati. Imam dvije žardinjere od po 60 cm, plastika boja terakote. Otvori na kući su bijeli, a fasada još nije obojene nego je osnovne, sive boje. Ovaj opis bi dobrovoljcu trebao poslužiti za ideju, što ovdje kombinirati, ne mora biti samo jedna biljka kako mi to uobičajeno radimo. svaki prijedlog je dobrodošao. Kako se radi o prizemnici, nije nužno da biljke budu puzajuće.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
zribal uz sivu boju zidova bi super isla crvena boja,neces pelagonije ,ni ne moras ,imas puno biljki crvene boje ..stovise mozes kombinirat tamno crvenu i svijetlo crvenu..bilo koja druga boja bi isto bila lijepa al crveno i sivo je posebno lijepo ..tesko je reci koje biljke jer izbor je stvarno velik
|
|
Vir |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Hvala ti draga i meni zaista padne svašta na pamet, pa pitam. Otići ću do vrtnog centra i malo pogledati biljke. Kombinirat ću vjerojatno crveno i žuto. ne može čovjek odoljeti.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
nanika ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Zasto ih nebi mogla odrzati, moje se super odrze preko zime. U julu uzmem pelcere i posadim i ti pelceri budu prelijepi u proljece. Sada su kao to tvoje cvijece treba da cvjetaju. |
|
![]() |
|
Stonka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Predivna kombinacija i boja i sadnica bacopa i zonalke ako se ne varam i to crvene super. Koja je to razlika u tri tjedna fenomenalno plus gledam i mislim si što znači toplija klima od ove naše u Zg moram priznati da moje ne napreduju još nešto previše od zimskog mirovanja a istinabog malo sam ih i previše jesenas pošišala sad sam čitala da to zapravo nije dobro .
|
|
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Drage moje, molila bih Vas za pomoć. Posadila sam u 3.mj puzeće pelargonije i ove uspravne. Muči me zašto ima pupovi žute, ove puzeće još i cvijetaju ali ove uspravne se samo zelene, svaki pupoljak se osuši. U čemu griješim?
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
moguće da su mokre,ali nemoj previše ni gnojiti.
meni su tamnili pupovi kad je bila ova zima,to sa potrgala i sad je dobro
|
|
![]() |
|
orhideja4 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Sad ih češće zalivam jer je vruće vani pa čekam cvjetiće, valjda budu ok
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
hej,
molim pomoć....
![]() da li ako sadim bijele i crvene obićne pelargonije...jedna od njih nestane,
prebije drgu...u biti jedna prevlada,,, susjeda mi je to rekla
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nikad čula-ne vjerujem
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
pa to i ja velim isto...
stvarno nisam to nikad čula....
ista je vrsta, samo druga boja.....
tnx. na savjetu
|
|
![]() |
|
Ja imam bijelu i rozu zajedno i još uvijek žive u zajedništvu i ljubavi
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
moje su svaki dan sve ljepse i bujnije
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
prekrasna kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kamenjar,prelepo si sve slozila....san snova....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kamenjar - lijepo si posložila aranžman
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |