Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 63>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 16:46
Malo  me  nema  a tu s ve  vrvi  od  novih  radova...i  jednostavno  se  nemogu odlučiti  koja  mi  je  bolja.....sjajni  radovi...no  ništa  drugo  nebi  ni  očekivalasmile55
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 18:42
Draga Maris - to je taj! Ja druge nisam niti pokušavala niti kupovala. Ovaj sam kupila prvi i ne pada mi na pamet mijenjati ga. Sve što sam do sada radila s njim je uspjelo od prve......
Sada sam već skužila da ako želim sitne pukotine onda trebam nanijeti 2. fazu u jako tankom namazu, a ako hoću ovako velike i tanke onda je nanos deblji.
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 09:41
Jel to 2k iz NB-a(imam ga ali ga još nisam isprobala)?Jako mi se sviđaju pukotine.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 09:32

Curke moje - upravo pišem svoj 1000.-ti post!

smile84
Drago mi je da se i vama sviđa, ja sam stvarno zadovoljna.....
Maris, jučer sam našla boju koja je zaista skoro ista kao podloga sličice i baš se super uklopilo
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 07:58
Pa dobro se uklopio 2k. Bila si u pravu.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 01:16
Ispalo je fantastično Jani.
Pukotine su lijepe ,tanke, diskretne .Boja koju si utrljavala u pukotine je pogođena na stotu. Ničeg nit previše,nit premalo.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 00:33
Ma tko je to već vidio novu sliku nego moja SaraHeart - noćna ptica kao i ja! Drago mi je da ti se sviđa teta Liza u novom izdanju.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 00:26
Maris - u pravu si, slika tete Lize je jako tamna, ne vara te komp! I baš zbog tog prevelikog kontrasta između podloge i nje nisam mogla odoljeti ne napraviti 2K da to malo ublažim. Razmišljala sam čak o varijantama da kontur-pastom malo obilježim taj prijelaz, da stavim male gipsane ornamentiće, da stavim skroz neke "vitice" ili nešto četvrto.....no na kraju je meni ispalo čisto ok.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 00:22
Klara - nisam ti odgovorila:
Prvi si dobro skužila, ova druga dva su rađeni u kutijama - manji je Tuperware posudica koju sam dobila na nekoj prezentaciji i nikada ju nisam za ništa koristila iz jednostavnog razloga što je premalena za bilo što osim npr. ribanog limuna. Druga je posuda za neku klopicu koju je moja kuma kupila sebi za gablec i vrijedno meni spremila jer zna da "sve trebam" (hehehe - ovo vam je sigurno poznato, zar ne?)

Curke koje želite onog malog "čupavog" - pošaljite mi svoj mail u pp (one s kojima se nisam dopisivala) da vam pošaljem slikicu. On je u biti u boji, ali kako ja imam samo c-b printer baš mi je pasao ovakav kakav je - dovoljno mi je bilo samo kontur-pastom ocrtati srčeko. Čak mi je ljepši nego onaj u boji kojega imam.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 00:20
pun pogodak Jani..2k samo taki,cak se i Lisa,nekako drugacije snijesi,dopada joj se.smile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2012 u 00:13

Drage moje tete salvete - beskrajno hvala na ovakvim lijepim riječima, imam osjećaj da ću poletjeti......

Tara - ma radi ti i sa istim motivima, nema uopće problema. Ionako svaka od nas uvijek ima neku svoju viziju i napravi uvijek nešto baš svoje.

Razmišljala sam danas što napraviti s tetom Lizom kako ju je Gogs nazvala....i jednostavno nisam mogla odoljeti. Jedan dio vas je bio "za" drugi protiv i u meni je prevagnuo onaj mali vragec da to ipak napravim. Moram priznati da se meni sviđa - definitivno mi je drago da sam ipak tako napravila.
U svakom slučaju hvala vam najljepša na savjetima i mišljenju koje jako volim čuti.

Radila sam još jednu sliku s 2K i dogodilo mi se nešto potpuno nepredviđeno....danas sam kupovala uljane boje za utrljavanje u provjerenom dućanu i nisam uopće gledala kada sam birala, bila mi je bitna nijansa lila boje i umjesto uljane kupila sam boju na bazi vode!!!! Kupila sam dvije nijanse....sva sreća jedna je uljana! Prvo sam na papiriću probavala nijanse i već tu sam trebala skužiti jer mi je ova na bazi vode bila neobično rijetka, no nije mi palo niti na pamet tako nešto. Naravno, više mi se svidjela "vodena" i UPSSSSS.....pozamašni dio sam već bila namazala kada sam skužila što piše na tubici. Probavala sam svašta, i terpentinom čistiti, trljati....prsti su mi bridili od trljanja...Nešto se dalo spasiti, ali ja nisam zadovoljna. Ujutro ću je na danjem svijetlu poslikati da ju vidite....sada bih je najradije bacila kroz prozor koliko sam ljuta!

Ali idemo dalje! Svi griješimo i treba to prihvatiti.
Pogledajte kako teta Liza sada izgleda:

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 22:53
Ajme, Jani, prekrasne stvari,Clap onaj mali anđelek je preslatki (moram si to isprintati), a one slikice sa mašnicama su me osvojile.
Taj detalj je prekrasan, stvarno koja dobra ideja.
 Eto sad moram i ja tak nekaj probati da iskoristim onu traku koju sam danas kupila. Naravno ja ću neke druge motive staviti da te ne kopiram.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 19:00
Mona Lisa je baš dobra takva kakva je. I ja mislim da bi 2k bio previše.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 14:14
da pišem ili ne... pitanje je sad. Nakon toliko prekrasnih radova (čeljust mi se ukočila od slinjenja) kaj da kažem osim vauuuuuuu. Ono malo "čupavo sa srčekom" je premedeno - ne znam drugi izraz za nešto takvo, dječja kutijica - slova su ona koja si sanjala, a teta Liza - ne bi ništa više cifrala (sve više bilo bi previše).     
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 13:16
A možda motiv i nije toliko taman uživo,meni na kompu je.Ma,budeš ti nešto super iskombinirala,sigurna sam.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 13:13
Originalno poslano od člana jani jani napisao:

Hvala ti Saro - baš si bila brza, sinoć te nisam uspjela skužiti......

A sada lijepo molim sve vas da kažete svoje mišljenje!!!

Kada sam već poslikala Mona Lisu i stavila slike ovdje palo mi je na pamet da možda na sve to stavim 2K. Čini mi se da bi bilo bolje i to onako kako je Maris radila svoje zadnje crijepove - oko slike utrljati uljanu, a po samoj slici tek "ovlaš" (nadam se Maris da dozvoljavaš da te kopiram). Upravo mi se suši jedan takav započeti 2K koji ću tako danas završiti.....

Šta mislite - hoće li biti previše i shabby i šablona i 2K?

Šta kažete???????

Super su ti radovi Jani,vidi se da si bila jako vrijedna.
Naravno da nemam ništa protiv da me "kopiraš",samo kod tebe je motiv tamnije boje,pa pa bi pukotine trebale biti svjetljije,ako me kužiš šta hoču reći.Jer se tamnije nebi vidjele niti ovlaš da ih utrljavaš.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 12:50
taman sam napisala roman u nastavcima
i onda mi je pojelo poruku... Shocked   Confused

žeeeeeenoooooo pa kad to sve stigneš ... Clap   smile71     Clap
favorit su mi odljevi... preeeedoooobroooo...

koje kalupe si koristila?
za onaj sa "zidom" znam da je iz Lumosa...
a ovi ostali? ma, prekrasno je...
i motiv... i izvedba... sveeee....

e, sad, što se tiče 2k...
iskreno, teško mi je vizualizirati kako bi izgledalo u konačnici...
al, nekako mi se čini da bi možda bilo malo previše
da je sve raspucano, i preko šablone i slova...
sve ovisi o ukusima...
eventualno da probaš najprije raspucati samo preko motiva M.L. ...
pa ako ne budeš zadovoljna - onda raspucaš i ostatak... Wink

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 09:05
ah koja turbo žena.šta kod tebe može biti previše kad to sve savršeno ukomponiraš.kad postignem ja ovakvo raspucavanje to će biti svjetsko čudo.pa ne mogu shvatiti da je ovo sve ovako predobro cccc
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 08:49
Hvala ti Saro - baš si bila brza, sinoć te nisam uspjela skužiti......

A sada lijepo molim sve vas da kažete svoje mišljenje!!!

Kada sam već poslikala Mona Lisu i stavila slike ovdje palo mi je na pamet da možda na sve to stavim 2K. Čini mi se da bi bilo bolje i to onako kako je Maris radila svoje zadnje crijepove - oko slike utrljati uljanu, a po samoj slici tek "ovlaš" (nadam se Maris da dozvoljavaš da te kopiram). Upravo mi se suši jedan takav započeti 2K koji ću tako danas završiti.....
Šta mislite - hoće li biti previše i shabby i šablona i 2K?

Šta kažete???????

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 00:13
bravo vrijednice,sve ljepse od ljepseg,stvarno ne znam sta bih izdvojila...sve je posebnosmile99 pojanit ces mi kad budemo pricale ..print na salveti.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.