|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
Drago mi je da je sin bolje
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Dobrodošla nazad.
Dobro je kad se gradi, a vrt će ponovno biti lijep. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
Konačno je ta teška godina puna briga i radova iza tebe i sad stiže onaj ljepši dio. Nadam se da ti je ostalo snage da sve to sada uljepšaš za sebe i za nas
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
Drago mi je da si opet s nama i da ste svi dobro. Biljćice ćeš već srediti i sve će biti još ljepše nego prije.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
Sada kada su one velike brige i teški trenuci iza tebe sve će ovo drugo biti puno lakše riješeno.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() |
Draga Sunceee, tako mi je drago da si opet tu... I drago mi je da je sve dobro završilo! Često si u mojim mislima...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Draga Sunceeee , zelim ti od
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Drago je da se ponovno javljaš. Nadam se da jeono najgore prošlo i da je iza vas.
Punooo poooossllla oko kuće, ali sigurno će biti lijepo
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
I ispred kuće se kopalo!
Tu je inače bilo malo betona i trava, a sad su kocke za travu i novi beton koji je širi nego prije ( heheh- imat će ružice više mjesta ). Ma što da vam kažem- nema djela oko kuće gdje se nije nešto radilo! Mislila sam da sve to neće biti gotovo bar 5 g.- sve je bilo razrovano. puno zemlje..... A kad su krenuli u postavljanje cijevi za sve moguće vode ( naročito podzemene ), mislim da su došli do Indije- tako su bili duboki kanali. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
Nažalost,tek sam sad pročitala što se kod tebe odvijalo
![]() ![]() Imaš veliku i snažnu djecu ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Ne znam kako da vam opišem strku i zbrku, đumbus na sve strane koji je bio cijeli ljeto a i ovo će se nastaviti!
Izmorilo me jako- ni sama ne znam koliko puta sam morala makivati sve tegle- sad na ovu sad na onu stranu. Nekad je ispod ovog prozora bila gredica s cvijećem- sve sam morala maknuti ... Sad je tu dio u kojem će biti ljetna kuhinja. Sve sam stihijski sadila- samo da ne ostanem bez biljaka....bila je to jedna veeelika đungla. Iza kuće je bila trava, dvije velike jabuke, i moj rasadnik sa puuuno malih čašica i svega- uh što sam se nanosala! Sad je velika terasa i zidić! |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Dragi moji virtualni prijatelji, još jednom Vam se svima puno zahvaljujem na riječima podrške!
Evo, prošla je gotovo 1 g. od mog javljanja i stavljanja slika- ali to ne znači da nisam bila s vama- stalno sam virila u vaše vrtove samo što nisam ostavljala pismeni trag- malo mi je glupo stavljati samo sličice za neke veće rečenice nisam imala baš volje, a i tako je već sve pohvaljeno više puta! Najprije da Vas upoznam sa svojim brigama i velikim veseljem i ponosom; moje najljepše ružice- kćer i sin! (sin u Traumatološkoj u 5. mj. prošle g. ) |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
potpisujem sve gore navedeno sa vjerom u bolje dane
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
i ja se pridužujem proljeću,baki i anči39
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
Tvome sinu želim brzi oporavak a tebi da to sve što prije prođe i vratiš se bezbrižnim danima.
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Najgore kad strada dijete. Nadam se da mu je već bolje i želim brzi oporavak a tebi puno snage.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Sunce ni mene nije bilo dugo kod tebe.
Želim brz oporavak tvome sinu i da život svima što prije dođe u normalu. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
I ja šaljem lijepe želje za brz oporavak |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |