JanetteBL |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
janette ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala drage moje...
kerber ovo je Dekupaž papir, i nabavila sam ga u Beogradu u hobi prodavnici Destefiko. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
čestitke na bebaču draga janette, radovi su prekrasni ......
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Za početak čestitke na anđeleku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
janette ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Klara,
Nije me bilo skoro pa godinu dana.... Hvala za cestitke, a beba mi ima odlican raspored spavanja pa sve stizem. Salvetu sam kupila u DM-u u Banja Luci. |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
dugo te nije bilo...
i prvo - čestitke na još jednom bebaču... ![]() divim ti se kak stigneš još i ovakve divotice raditi... ![]() di si nabavila ovu salvetu na vješalici? s nestrpljenjem očekujem(o) još novih slika... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Iskrene čestitke na bebaču! To je nešto najljepše što se čovjeku u životu događa, uživaj u njemu.....
I da, jedva čekam nove slikice!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Mamice, čestitke na još jednom pišulincu!
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Čestitke i dobre želje još jednom dječaku i naravno mami. O
Veselim se tvojim novim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
Da pozdravim svoje tete salvete, nije me bilo skoro pa godinu dana... Vracam se kao mama jos jednog djecaka. Zelim da vas sve pozdravim i uskoro stizu moji novi radovi...
Pozdrav svima!!! |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
sve je predivno od stolice pa nadalje......
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Janette - i ja volim vedre boje, slatko mi je sve....
|
|
![]() |
|
Hvala Tanja-66... Hvala Slavica08... Hvala Vallisa...
Ja inace volim leptirice i cvjetice, volim i vedre boje,pa na ovaj nacin pokazujem svoju kreativnost.
Saljem vam
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
lijepo, lijepo, ogrlica posve lijepa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovo mi je promaklo,jako lijepo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |