jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha, ha nestrpljenje nam je vrlina, šta ćemo kad smo takve. Samo naprijed s cvijećem, tako bi i ja sadila, jer dočekat muške da naprave nešto...
Lijepo ti je već i sad, a kad bude sve gotovo i još posađeno naraste, uživati ćeš. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Radi se naveliko, vidi se, još kad se razraste - divota jedna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Maestral, ovo je maestralno
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I ja sam cesto nestrpljiva
![]() |
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
prekrasno cvijeće stvarno..a ruže tek
![]() ![]() |
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Kamenjar, Camelia, magnolija, mali vrtlar, Carol, belica, lucy, gospina trava,
gioiaa, azriela, moon, Jaca 123 - ![]() Veliki pozdrav svima koji svrate u moj vrt! |
|
![]() |
|
Nisam bila ovdje neko vrijeme, stavit ću nekoliko sličica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo i drugih biljaka, većina novih još su male i nisu za neko pokazivanje, pa samo nešto:
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve je lijepo, rozasta ruža penjačica mi je naj..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Danima sam je čekala da izađe, a ono ništa. Na kraju je iz nekog korjenčića sa strane izrastao ovaj nesretni pupić. Prava korjenova gruda je nestala (istrunula, pojedena?)...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
lijepe ruže, ono rozasto su campanule zar ne?. Hostu ti je pužić možda malo njamio.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |