Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 134> |
Korisnik | |
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar, pogledala sam malo po svojim knjigama i po netu i nekako mi je najsličniji nekom Echinopsisu, moguće Echinopsis huascha. Postoji više varijeteta s raznim bojama cvijeta.
Mali kaktus, cvate ti Stenocactus, a tako je mali ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam ,hanah neznam mu ID
pinus zar ti nemas takav kaktus u svojoj kolekciji ? ja imam ovaj u bijeloj boji i u roze ,prekrasni su mi |
|
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijep je Kamenjar, prelijep
![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Wow, predivno! Imaš ID?
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Pridružujem se pohvalama i divljenju!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ,đženi hvala ,cvijet je stvarno fenomenalan ,jako velik i poseban ..sad kad se svi rascvjetaju milina ih je pogledat
|
|
Vir |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Wooooow kamenjar,da imam ovakav kaktus,stalno bih se hvalila s njim .Mada nesto ne volim bijele cvjetove,ovaj je divan.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar,oborila si me s nogu
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Miss M,prelijepi su
![]() |
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Divni su Miss M.samo me zanima kako se zove ovaj skroz desno,sa roza cvijetom?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepi su ovako rascvjetani M.kaktus. Ide to tebi. I tvoji su lijepi Miss M. Pravo obilje različitih cvjetova i boja kod vas dvije
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Mali kaktus ljepo ih je vidjeti ovako rascvijetane.
Da li možda znaš imena šutom sa zadnjeg posta i rozastom iz prethodnog posta? Kako mi se čini to bi mogli biti neki Gymnići. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |