Dnevnik mog ne/rada |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ti Triša možeš doči kad god hoćeš
![]() ![]() za danas sam gotova s poslom pa sad može i kiša ako baš mora padati
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris, kod mene u vikendici isto bio - kažem bio proljetni dan, a onda je zapuhalo i stuštila se kišurina i sada pada.
Ti si stigla bar sve posaditi, pa možeš sada uživati, a i mi ćemo s tobom, ka d -tad.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hehehe a dalmax je sve lijepo napisala na kesicama al je mene smantalo sunce
![]() oni veliki listovi su ljiljani a na gornjoj slici su asteri i frezije :)
sve sam posadila i još malo čupkala korov
malo sam se i umorila al zadovoljna sam - napokon proljetni dani :)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ups Iris - pa Dalmax se baš razbacala, neke super će upotpuniti tvoj rajski vrt, a ja se neću upuštati u prepznavanje, čekati ću da sve procvjeta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prvo lijevo mislim da je silver, a ova donja mislim da je graničica - dnevni ljiljan...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ich nicht verstehe, ich andere Baustelle...
Šalim se ali ja ti stvarno ne raspoznajem to cvijeće, ipak ćeš morati sačekati prave znalce, u svakom slučaju super da si se ponovila!!!
|
|
![]() |
|
minijaturne frezije ,aster visoki -ima jedna grana pa je probaj oziliti-neki invazivni puzajuci,padajuci grm sa cvjetovima
ovo je ona spominjala----pomagajte :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opet si trošila novce???
I ja sam ha, ha,ha
Ja sam danas kupila bidense i bacopu i još jedan osteospermum!!
Ma ne mogu si pomoći kada sve to vidim..
A što si ti to sve lijepoga kupila???
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala proljeće :)
|
|
![]() |
|
Iris ti si meni inspiracija, uvijek nešto novoga...A ovaj kamenjar je sada već lijep a mogu si zamisliti kako će izgledati kada sve procvjeta!!!
Super i samo slikajjjjjjj.......
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mislim da bu ovo uskoro izgledalo fenomenalno...
|
|
![]() |
|
uf jedva čekam da zašereni :)
xenia ja tebi kamenja a ti meni zemlje ![]() |
|
![]() |
|
Iris biti će to super, već izgleda čarobno, a kad se sve zašareni, tek onda će biti raskoš. Želim brz rast i čudesno cvjetanje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Kako bi ja malo tog kamenja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Nije hibiskus, nego salvija (kadulja).
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene timjan nije preživio zimu, a nije bio vani nego na tavanu... Niti begonije, ali one su ostale vani...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |