Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 151> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamenjar će biti po mom guštu
![]() Proljeće u tvom vrtu je divno.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe je, živahne boje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljeće je i kod tebe lijepo, cvjetno i zeleno...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasna mala potočnica, meni nisu procjetale ove godine, ni plava ni roza, možda će dogodine...lijepa biljka ti se ugnijezdila pored ruže. prekrasna je surfinija, no meni se sviđa i žardinjera
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Potočnice se same rasiju, meni su baš lijepe.
Ovo drugo je centranthus ruber. I on će ti se sam širiti. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U kamenjaru cijela je šuma zečjih ušiju, ja ih od milja zovem zečići i ne mogu a da ih malo ne pogladim po baršunastim uhicama. Svježe zaliveni, pokazuju i prve pupove |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Otok, Sara hvala vam na posjeti i na tome što ste mi pomogle otkriti koji je to grm u mom vrtu, a evo ga, već cvjeta!
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bila si vrijedna preseljavajući biljke na njima bolja mjesta, sad će te još više uveseljavati. Hosta puna malih fišeka, bit će baš lijepo bujna, i meni je sedumi baš lijep, kao što si napisala, kao jastuk od zelenih ruža
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne žardinjere i c. ruber. Živnu je tvoj vrt.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovaj grmić izrastao je uz ružu, počeo je pupati pa ću valjda brzo otkriti što je a možda to već netko prepoznaje? |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sve mi je super, ali ova hermelika je naj ljepša. nikak da je nabavim...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Veselim se zajedno sa tobom,tvojoj ljepoti i mirismom cvijeću.Sretna sam što ću i ja krasiti tu ljepotu.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
moon, Lantana, Anaida
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
u tvome vrteku je veselo...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jedna potočnica je valjda ostavila par sjemenki prošle godine malena je, ali ima nevjerojatnu boju koja se na slici vidi tek kad joj napravim malo hlada |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovo je osušeni cvijet neobične biljke koju ovdje zovu "papiga". Kad se rascvjeta zelene je boje i zbilja izgleda kao da su na biljku sjele papigice |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ova surfinija mi je baš "razveselila" dvorište |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tvoje su hoste pravi kapitalci
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mari, Belina, cvijetićljubac proljeće je konačno i ovdje dodirnulo sve svojim čarobnim kistom
![]() Lantana, moon takvih sedam žardinjera sam zatekla u svom vrtu kad sam kupila kuću. Bivša vlasnica ih očito nije dovoljno cijenila. One su ručni rad
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
da mysti, razveselit će te centrantus svojom bojom i neprestanom cvatnjom...lijepi ti je vrtek
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |