Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 12:04
ja bum ih sklonila...bojim se mraza...vele da svibanjski mraz sve uništi...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 09:34
ja mislim da ne.neće to zahladnjenje bit sa minusima,ali da te temperaturne razlike nepovoljno utjeću na cvijeće to je sigurno
neka im bog pomogne
Na vrh
orhideja4 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orhideja4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 08:15
Mene to zanima za svo balkonsko cvijeće, k vragu više i zima, sad +30 pa najavljuju 0 :(
Molim one iz Zagreba za savjet (pošto sam i ja u zg) unositi u kuću ili ne?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 07:45
pitanjce....

da li trebamo maknuti pelargonije u kuću, najvljuju neko zahladnjenje u nedjelju...smile180
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 10:15
Originalno poslano od člana orhideja4 orhideja4 napisao:

Drage moje, molila bih Vas za pomoć. Posadila sam u 3.mj puzeće pelargonije i ove uspravne. Muči me zašto ima pupovi žute, ove puzeće još i cvijetaju ali ove uspravne se samo zelene, svaki pupoljak se osuši. U čemu griješim?

Moguce je vise razloga,
Da ih je napao neki nametnik.
- rijesenje spricati nekim insekticidom
- nesto protiv crvenog pauka

Ili nedosatak gnojiva.
- dati neko gnojivo za cvijet

I svakako dati zastitu protiv insekata
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:46
[QUOTE=orhideja4]Drage moje, molila bih Vas za pomoć. Posadila sam u 3.mj puzeće pelargonije i ove uspravne. Muči me zašto ima pupovi žute, ove puzeće još i cvijetaju ali ove uspravne se samo zelene, svaki pupoljak se osuši. U čemu griješim?[/QUO

Najvjerojatnije crveni pauk stavi FLOROVIN ŠTAPIĆE štite biljku od nametnika i crvenog pauka,bljke se brzo oporave.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:37
Slažem se s curama, kombinacija je prekrasna. Još nisam imala bakope. sve više me privlače, možda dopunim svoje petunije, samo ne znam kako će se to složiti. Vidjela sam na tržnici da imaju i lila boju, baš su zgodne.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 22:50
Kamenjar - lijepo si posložila aranžman
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 22:42
Kamenjar,prelepo si sve slozila....san snova....
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:17
prekrasna kombinacija    smile71
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:57
moje su svaki dan sve ljepse i bujnije

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:51
smile211Clap
Originalno poslano od člana orhideja4 orhideja4 napisao:

Ja imam bijelu i rozu zajedno i još uvijek žive u zajedništvu i ljubavi
Na vrh
orhideja4 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orhideja4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 21:25
Ja imam bijelu i rozu zajedno i još uvijek žive u zajedništvu i ljubavi
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 20:51
pa to i ja velim isto...
stvarno nisam to nikad čula....

ista je vrsta, samo druga boja.....
tnx. na savjetu
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 20:45
nikad čula-ne vjerujem
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 20:35
hej,

molim pomoć....smile226
da li ako sadim bijele i crvene obićne pelargonije...jedna od njih nestane,
prebije drgu...u biti jedna prevlada,,, susjeda mi je to rekla
Na vrh
orhideja4 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orhideja4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 14:57
Sad ih češće zalivam jer je vruće vani pa čekam cvjetiće, valjda budu ok
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 13:22
moguće da su mokre,ali nemoj previše ni gnojiti.
meni su tamnili pupovi kad je bila ova zima,to sa potrgala i sad je dobro
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 12:58
orhideja4 možda previše zalijevaš probaj smanjit
ja sam ove godine uzela ove puzave

i ovakve zonale

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
orhideja4 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orhideja4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 12:39
Drage moje, molila bih Vas za pomoć. Posadila sam u 3.mj puzeće pelargonije i ove uspravne. Muči me zašto ima pupovi žute, ove puzeće još i cvijetaju ali ove uspravne se samo zelene, svaki pupoljak se osuši. U čemu griješim?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.