Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 136> |
Korisnik | |
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad prije Maggie, pa moji tek otvorili po jedan cvijet. Na nekima ima još dosta pupova, a neki baš i ne. No, ja se radujem svakom novom cvjetiću. Kad su tvoji počeli cvjetati. Je li to takva vrsta ili živiš na jugu.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Cvjetanje mojeg je gotovo. Skoro sve latice su otpale.
I dalje uživam u zelenoj ogradi prekrivenoj listićima. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Klimatis, prekrasni su i kolko ih samo ima ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasni su Klimatis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Irenaidani i tvoj je jako lijep, šteta što je u tegli
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
dr.ruppel
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ah, joj, ljepote!!!! Bravo, njegujte ih, pazite i slikajte pa i nas obradujte sličicama.
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Stvarno su preljepi i jako im je teško odoliti sve jedan ljepši od drugoga
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Anastazija, Anaida, Gricka predivni su vam ljepotani!!
![]() ![]() tu su dva clematisa, samo će oštro oko primjetit razliku ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Gricka, prekrasan ti je taj dupli, isplatilo se čekati da se podupla ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kako god da se zovu svi su lijepi. Zaista čovjek ne zna za koji se odlučiti. Moji su se počeli otvarati, slikat ću da vidite. Za sad imam tri, ali na ovom dugačkom zidu kojeg planiram oplemeniti clematisima imam prostora još za 4-5 i to ću uskoro posaditi. Ne znam za koju skupinu se opredjeliti. Čitajući vaše postove zaključila sam (nadam se da nisam pogriješila) da 2. skupina cvjeta dva put u toku vegetacije. Ako je to tako onda bi najbolje bilo njih posaditi, zar ne.
|
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasni su vam cure
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mojih ljepotaneka
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kad sam kupovala ovaj klematis pisalo je purpurea plena elegans (ima dupli cvijet) , međutim tri godine zaredom mi je cvjetao jednostavnim cvijetom. Čak sam stavila sliku ovdje na temu i Mira K. mi ga je id kao gladys picard s čim sam se složila jer cvijet je identičan kao g.picard, A pogledajte kako je ove godine procvjetao
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš je lijepa Anastazija. I tvoj v. de Lyon dobro izgleda Bebolina. Moj također tek počinje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
I moj je procvjetao ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prelijep ja Cimicifuga
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |