moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 150> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A šta da ti kažem, čovjek ima ukusa
![]() Zarazila si me s tim ljubičicama, već ih imam 8 ![]() Ps, ukrala sam ti sliku morske pjene, sad je na desktopu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Pregledala malo tvoje biljcice fantasticne su
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Emilly i Maris.... ta zadnja se zove Morska pjena i najdraža je MM. Na prozoru u njegovoj radnoj sobi su samo takve zapelcane ali još ne cvatu. Nek uživa
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasne su.
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ubijaš me tim ljubičicama. Ova zadnja je
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
par novih, nisu slike baš naj....slikane su mobitelom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
hvala Teić
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Kakav slatki cvjetić imaš pored sebe
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Klimatis i Dijana hvala puno
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Preljepo cvijeće ,a plavi curetak je najljepši cvijet u tvom vrtu
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
iskreno, dok se ti zabavljaš oko male dvogodišnje "dušice" ja po prvi put šećem vrtom. Ajmeeee pa toliko toga nepoznatoga i lijepoga. Svaka čast!!
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
hvala Otok i Korjenko...
![]() ![]() ![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ko mala vila je
![]() Ljubice divne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() |
|
Amelia,It |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Čestitam na ljubičicama ,a još više na predivnoj djevojčici
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
imaš jako lijepi razlog jer i oko toga preljepog cvijetića ima puno posla
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Wow, ljubičice su ti prepredivne!! A mali cvijetić presladak
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Medena ti je curica, al ćete uživati zajedno u tvom prekrasnom i bogatom vrtu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |