Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34353637> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osteospermumi su mi slaba točka, a nikako da ih više nabavim. Nešto malo imam, a ostalo pokušavm uzgojiti iz sjemenje, ali tako slabo napreduju.
Tvoji su predivni,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala svima, baš mi je drago da vam se sviđa.
Palmark, onaj prvi borić je Pinus Mugo, patuljasti bor, a za onaj "bijeli" sam zaboravila , ali mi se čini da je to smreka, Picea.... Znam samo da raste u obliku stožca.
Evo sada malo Osteospermuma
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasno ti je cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Palmark ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 46 |
Katruza,zaista ti je sve fantasticno! Tvoj vrt je praznik za oci! Mozes li nam reci kako se zove taj boric sa svetlim cetinama ali i onaj iznad,sto ima one duge drskice....
Takve nisam nigde video!!! |
|
USDA zone: 7b/8a
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pa tu se već naveliko papa iz vrta...
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
A ja sam se usudila pomisliti da je moj vrt nešto posebno...sve dok nisam vidjela tvoje cvijeće...i još nekih forumašica...Bravo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prekrasno! Puno truda i puno rezultata!
Svaka čast! Kad vidim ove divne flance povrća sve me nostalgija zdrma za mojim povrtnjakom! Mislim da ovaj vikend krećem u akciju- pa makar 2X2! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Katuža, u ovo prvomajsko jutro zaista sam uživala u tvojim slikama i narvno tvojih ruku djela.
Vidim još nije povrće sve u vrtu - to mi je drago jer nije ni moje, znači da neću zakasniti ako sutra popikam paradajz, papriku, kupus, korabu, poriluk i ostale presadnice.
Znaš vrt mi je u ogulinskom kraju, a tu je donedavno bilo mraza.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
A evo i malo sadnica povrća koje jedva čekaju da se presele u vrt
![]() ![]() ![]() ...pa malo već posađenog paradajza
![]() i grašak raste
![]() a salatu smo već skoro pojeli
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo sličica
flox, klinčići, lonicera i drijen
![]() kurika
![]() citisus
![]() jorgovani
![]() ![]() počela je cvasti zlatna kiša....
![]() i visteria
![]() pa malo tulipana (ovaj se sakrio ispod patuljastog javora)
![]() ![]() neven
![]() ![]() i malo tratinčica
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prrrreeeedivno a borić
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasan kamenjar i prekrasno cvijeće! Čestitam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Ajme koja divota. Stvarno predivno, ostala sam bez teksta.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Sve mi je divno!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I meni je oko najviše zapelo na neobičnom boriću.Ni ja ga nikad vidjela nisam.Sve ostalo je isto preljepo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
oduševljena sam
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasno...Ima tu svega i svačeg.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Katruža,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
To je Aubrieta cultorum , a na prvoj slici je Floks
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34353637> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |