Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je lijepo,a ruža mi je za 10.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divna echeveria , a i ostalo naravno draga cvijetomanijak.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Evo iskoristila malo sunca na ovaj tmuran dan pa poslikala ponesto...
![]() Ruza penjacica procvala ![]() ![]() Banana koja je potjerala iz korijena stare smrznute banane ,pase joj ovo kisno vrijeme ![]() ![]() ![]() Vrt je konacno popunjen .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Tegle za kaktus su wauuuuuu....odlične, a za sve ostalo zanijemim kad gledam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ma naša manijakica je prava cura za pet!!!
pusa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ooo manijakica pa tek sad vidim da si veeelika vrijednica bila
![]() te veliki povrtnjak pa teglice ukrašavala i to jako dobro te cvijeće sije i sadi...prva liga ![]() nego...nisi rekla kaj ti treba za taj zagoski kamenjar pa je tak dugo i trajalo skupljanje, moraš malo glasnija biti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno ti to
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Meni su napocetku teme ga prepoznali kao razlicak..al fakat pojma neam od kud mi se to naslo u vrtu .Da Plava Digitalna ,kaktusi se polako sire ..jedna mal ovec tura je kod decka po terasi ovo je samo dio ...za sad brojim 52 vrste ...A uskoro florart ..jaooo ..hehehe
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Iliti cicak? Divan je, vidjela sam ga prosli vikend prvi put na planinarenju na Samoborskom gorju i odusevio me. Nisam ga htjela cupati.
Sve ti je prekrasno, fotke su ti mrak, kaktuseki lijepo poslozeni, ali moram priznat da su me teglice odusevile. Stvarno ti je super ideja i imas jako puno zivaca. Nekad sam ja to radila pa sam poludila i odustala
![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Cvijetićljubac to ti je neki ajmo reci pitomi različak,trajnica koja neumorno cvate cijelo ljeto .
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
kaj ti je ovo
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Slažem se gornjim mišljenjem,teglice su ti super.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se s Lantanom
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće i puno krativnih ideja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
cvijeće super a teglice pun pogodak
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zgodne su ti posude za cvijeće.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš se lijepo uklopilo kaktusić i teglica
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
obradovao me cvetek na kaktusu a teglice čista 5.
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Manijače jedan, pa gdje sve to stigneš???
Povrće, cvijeće, sad i teglice... BTW, teglice su originalne! Gdje si se samo mrežice za šunku sjetila? ![]() Eto, što je kreativnost! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |