Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 136> |
Korisnik | ||
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dosadna ko tekut
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
Hvala cure. Ima ih dosta posađenih ove god, nisam slikala jer su kržljavi, a ni lanjski još nisu procvijetali, kod mene sve kasni.....
Westerplatte je fora, jedva čekam da naraste i ima puuuno cvijetova, neobičan je. Još mi je želja nabavit Ernesta i kojeg bijelog, pa sam gotova, nadam se....
|
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
![]() |
||
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
|
svako malo navratim da se divim vašim clematisima!
moj jako lijepo napreduje i mjesec dana otkako sam ga kupila sigurno se poduplao i podario četiri pupoljka. mom nestrpljenju nema kraja da dočekam prvi cvijet. koliko otprilike treba pupoljku da naraste i otvori cvijet? ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Krasan je Nono. I tvoja W.nike je lijepa D.i.n.a.
|
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() |
||
![]() |
||
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
|
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
|
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
|
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
|
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
|
Klematisi u vam sve jedan ljepši od drugoga stoga ne mogu baš niti jednog izdvojiti... prekrasno.
|
||
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
želimo ih vidjeti
|
||
![]() |
||
|
Ajme cure, ja danas bila u sopingu. Upecala armandija apple blossom i jednog bijelog, westerplatte, i jos dva, sad se nemrem sjetit.
|
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
||
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
Ne znam što znači "najljepši" kad je to tako teško reći. Kod njh je meni i samo jedan cvijet prekrasan, pa mi je ovaj sa slike pravi raj za oči. Uživajte, zaista je najljepši među najljepšima, ja to samo tako mogu vidjeti.
|
||
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
pa star je moj dosta godina , ima dosta izdanaka iz zemlje pa pravo kažeš treba ih zasaditi više zajedno ili pričekati par godina |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
|
predivni su svi, pravi raj za oči
![]() ovako je moj president izgledao kada sam ga kupila prije nepunih mjesec dana
![]() a ovako izgleda sada. poklonio mi je i dva pupoljka pa sad stalno cupkam oko njega u iščekivanju cvjeta (a znatiželjna sam i da vidim je li stvarno president ili je bila kriva deklaracija
![]() ![]() recite mi, s obzirom da su se kadife jako razrasle, je li mogu smetati clematisu? da jednu presadim i ostavim više mjesta clematisu ili može i ovako?
|
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
![]() |
||
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
|
Pozdrav,trbala bi savjet,primjetila sam na mome Piilu-u da desetak cm od korijena listići tamne.Pazim da nije previše zaliven i da su mu "noge" u hladu.Šta bi mogao biti problem?I zanima me orezivanje,kada i koliko?
|
||
Josipovac,Osijek
|
||
![]() |
||
|
Predivno, moji tek sramežljivo otvorili pokoji cvijetić....
Nego imam pitanje za znalce, naime dosada sam sadila samo clematise c grupe, i sad sam došla na ideju da te clematise pustim da rastu do svoje prirodne veličine i orezujem ih tek toliko da osiguram cvatnju. Zašto? Zato jer sam primjetila da oni cvatu samo na vrhovima, noge im nemaju cvijetove. Dolje sam mislila posaditi clematise grupe b jer oni cvijetaju na prošlogodišnjim izdancima pa bi bilo cvijetova od zemlje prema gore. Jedino neznam koliko oni rastu u visinu i dal bi to uopće bilo pametno.... jer onda ove c grupu bi recnula samo toliko da mi ponovo cvatu na vrhu (pokušavam postići da mi obrastu jednu staru drvenu kuću na dvorištu do krova po mogućnosti) |
||
Tena 28.3.2010
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |