Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 136>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
azriela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje azriela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 10:26
napokon je procvao i moj clem na balkonu:)

Uploaded with ImageShack.us
dosadna ko tekut
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 10:14
Hvala cure. Ima ih dosta posađenih ove god, nisam slikala jer su kržljavi, a ni lanjski još nisu procvijetali, kod mene sve kasni.....
Westerplatte je fora, jedva čekam da naraste i ima puuuno cvijetova, neobičan je. Još mi je želja nabavit Ernesta i kojeg bijelog, pa sam gotova, nadam se....
Tena 28.3.2010
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2012 u 23:19
Originalno poslano od člana d.i.n.a. d.i.n.a. napisao:

Novoposađeni Westerplatte

Imam i ja takav Big%20smile Predivan je!
Na vrh
brunda View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brunda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 21:15
svako malo navratim da se divim vašim clematisima!
moj jako lijepo napreduje i mjesec dana otkako sam ga kupila sigurno se poduplao i podario četiri pupoljka. mom nestrpljenju nema kraja da dočekam prvi cvijet.
koliko otprilike treba pupoljku da naraste i otvori cvijet?smile125
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 18:15
Krasni su vam.

Moj Dr. Ruppel

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 08:12
Krasan je Nono. I tvoja W.nike je lijepa D.i.n.a.
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 16:35
smile55
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 09:58
Retardirani Dr. President sa čudnim 1 cvijetom i Blue Angel

Tena 28.3.2010
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 09:57
Novoposađeni Westerplatte

Tena 28.3.2010
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 09:56
W. Nike, 3 godina

By bistra at 2012-05-20
Tena 28.3.2010
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 09:49
Tena 28.3.2010
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 22:07
Klematisi u vam sve jedan ljepši od drugoga stoga ne mogu baš niti jednog izdvojiti... prekrasno.
Osijek prelijepi grad na Dravi
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:14
želimo ih vidjeti
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 21:50
Ajme cure, ja danas bila u sopingu. Upecala armandija apple blossom i jednog bijelog, westerplatte, i jos dva, sad se nemrem sjetit.
Tena 28.3.2010
Na vrh
zribal View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 822
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zribal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 12:25
Ne znam što znači "najljepši" kad je to tako teško reći. Kod njh je meni i samo jedan cvijet prekrasan, pa mi je ovaj sa slike pravi raj za oči. Uživajte, zaista je najljepši među najljepšima, ja to samo tako mogu vidjeti.
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 11:52
Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

možda nije najljepši ali je svakako najbujniji kod mene

Koliko treba godina da izraste ovakav?? Ili treba zajedno posaditi vise njih?

pa star je moj dosta godina , ima dosta izdanaka iz zemlje pa pravo kažeš treba ih zasaditi više zajedno ili pričekati par godina
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
brunda View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brunda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 10:16
predivni su svi, pravi raj za oči Clap
ovako je moj president izgledao kada sam ga kupila prije nepunih mjesec dana

a ovako izgleda sada. poklonio mi je i dva pupoljka pa sad stalno cupkam oko njega u iščekivanju cvjeta (a znatiželjna sam i da vidim je li stvarno president ili je bila kriva deklaracija LOL )

recite mi, s obzirom da su se kadife jako razrasle, je li mogu smetati clematisu? da jednu presadim i ostavim više mjesta clematisu ili može i ovako?

Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 08:41
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

možda nije najljepši ali je svakako najbujniji kod mene

Koliko treba godina da izraste ovakav?? Ili treba zajedno posaditi vise njih?
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 07:48
Pozdrav,trbala bi savjet,primjetila sam na mome Piilu-u da desetak cm od korijena listići tamne.Pazim da nije previše zaliven i da  su mu "noge" u hladu.Šta bi mogao biti problem?I zanima me orezivanje,kada i koliko?
Josipovac,Osijek
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:32
Predivno, moji tek sramežljivo otvorili pokoji cvijetić....
Nego imam pitanje za znalce, naime dosada sam sadila samo clematise c grupe, i sad sam došla na ideju da te clematise pustim da rastu do svoje prirodne veličine i orezujem ih tek toliko da osiguram cvatnju. Zašto? Zato jer sam primjetila da oni cvatu samo na vrhovima, noge im nemaju cvijetove. Dolje sam mislila posaditi clematise grupe b jer oni cvijetaju na prošlogodišnjim izdancima pa bi bilo cvijetova od zemlje prema gore. Jedino neznam koliko oni rastu u visinu i dal bi to uopće bilo pametno.... jer onda ove c grupu bi recnula samo toliko da mi ponovo cvatu na vrhu (pokušavam postići da mi obrastu jednu staru drvenu kuću na dvorištu do krova po mogućnosti)
Tena 28.3.2010
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.