frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bih volio dobiti oleandre,a može i agava ako se brbe neče ljutiti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
frida ako nitko neće dvobojnu agavicu možeš slobodno poslati opet meni...
znam kome ju budem poklonio... već su me žicali kad su vidili onu prvu koju si mi poslala... :D
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
da malo osvježim...
Nudim: 1. sjeme mimoze
2. reznice oleandra ( bijeli, roza, ruzičasti - pink)
3. jos je jedna bebica agave ostala ( dvobojna)
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
nudim dvije "bebice" agave, dvobojne ( sa žutim rubom)...
p.s. necu bit na netu jedno tjedan dana, ali neka zainteresirani posalju pp pa prvoj dvojici šaljem kad se vratim.... |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha, stize sjeme...
a za sve ostale kratko uputstvo...ja cu probati ovako: staviti sjemenke najprije između dvije blazinice od pamuka koje trebaju biti stalno vlažne...tako bi trebale pustiti klicu ( nesto poput psenice za Bozic)...mozete probati koju sjemenku tako, a ostatak u zemlju...ma nekako cemo je mi vec uzgojiti.... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida,ja bi probala posijati.Da vidimo kako bi se,ako bi niknula,na kontinentu ponašala
![]() |
|
![]() |
|
Evo, ovaj vikend sam nakupila nesto sjemenki mimoze...
Svi koji zele pokusati sa sjemenom neka mi se jave..... |
|
![]() |
|
Hvala ti Iris na slici...meni ne radi photobucket pa nisam znala kako da drugacije stavim slike...
Eto sad imate i sliku i ponuda i dalje vrijedi.... |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ja to imam i mogu reći da kod nas na kontinentu , to može biti zimi na otvorenom , jer ga imam več par godina , super je -ima cvijetiće
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
dada ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 69 |
frida nisam uspjela otvoriti linkove. kaze not found!? morti mozes jos neki poslat?
![]() |
|
![]() |
|
Odlucila sam otvoriti svoju temu za sve sto cu ubuduce žicat i ponuditi...
počinjem s ponudom
![]() Imam viška ovu biljčicu za kamenjare pa ako netko želi upotpuniti svoj nek se javi..
ne znam kako se zove, raste po kamenim mocirama kod nas...listići su maleni, onako kao sukulent izgleda, u proljeće i cvjeta izbojima koji strše i imaju roskasto-bijele cvjetiće...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |