Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 312> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čekati ću da ti procvijeta ismena. neznam koji je to cvijet. neobične su ti ove čuvarkuće. isto neznam ni koji ti je ovo zadnji cvijet. znam samo da je lijep.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moon, hvala ti , već je i gužva pa po malo oduzimam od travnjaka...
Maris, ova penjačica ima uvijek po nekoliko pupova do zime.... Blue sky, kiša je malo smanjila mirise ali pomaže da biljčice bolje rastu, naravno i trava..... Camellia,nabavila sam nekoliko školjkica koje su dopunile izgled... Kamenjar, volim ove školjkice među ovim biljkama.... Drage moje, lijepo vas je vidjeti u mome vrtu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće,a posebno onaj mali vrtić,volim takve aranžmane.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo miriše kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno cvijeće,jako mi se sviđa ona crvena ruža penjačica,kao naslikana je.
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
turski klinčići.....prelijepi su ti
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
puno krasnih biljaka imaš, jako lijepo
|
|
![]() |
|
Belina,
![]() Otok, ![]() Anaida, ![]() Dijana, ![]() Belica, ![]() Fany, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
šetnja kroz tvoj vrt me uvijek opusti
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
lijepi karanfili, ali meni najdraži su oni roza , podsjećaju me na djetinjstvo.
Digitalis je divan ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zavirila i ja
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je kod tebe, sin ti je krasne darove kupio.
Kameleon je i meni vani, Milice, u kamenjaru. Preko zime nestane a u proljeće nikne u velikom broju.. A sedmoprst ili sedmolist (tak se nekak zove, nisam sigurna) - biskupov korov mi je ispod vrbe i baš ukrašava taj dio svojim prošaranim listićima..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš su lijepi turski karanfili.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Monstera, hvala ti na posjeti.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jooooooj Milice osjetim čak ovdje kako lijepo ti turski karanfili mirišu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |