Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | |
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
joj Cikas koji pogled puca s tvog vrta..ja bi ubila za ovako nešto..preprekrasno ![]() |
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
svesa, dijana7466, milice7, belice hvala vam na posjrti mom vrtu.
belice neki dan sam ih počupala desetak i bacila, ali ima opet, one izlaze. Pribacit ću ti u mali pitarić pa se dogovorimo naknadno. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divna ti je pasiflora, moja stagnira s cvatnjom, naravno jer sunca nema, moram si tvoje naručiti da mi pošalješ u Zagreb malo.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo sve u vrtu......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kasni su ti belsići, zaista bi bila šteta da se polome.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Cikas,predivno cvijeće imaš,a što se tiče sklanjanja tegli sa cviječem mislim da puno nas samo čeka da se naoblači pa trči sklanjati sve svoje ljubimice
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ova malecka procvitala
![]() |
|
![]() |
|
Na lobeliji mi je polomilo dvi grane
![]() |
|
![]() |
|
Kako vrime nikako da se ustabili stalno ih prinosam i sklanjam da se ne polome!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procvitala prva pasiflora!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Krasno,draga Cikas
![]() Sve što nam pokazeš je preljepo
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Btavo za tvoje pomagače, izvrsni su i jako vrijedni
|
|
![]() |
|
Možda nisam na pravoj temi, ali moram pokazat
kako su moji pomidori, paprike, salata i jagode dobili "šeširić" da ih štiti od prejakog sunca! ![]() ![]() Hvala MM i MSS! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Posebna mi je ova isklesana u stini, bravo krasan prizot
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Sve je prelijepo ali skulpturama se posebno divim ,inače ih obožavam.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
A Cikas :), pa ti si najsritnija žena sa takvim muškićima...svaka im čast..imaju zlatne ruke, čuvaj ih i pazi
![]() a tu konstrukciju bi ja mogla pokazat i mm hehe, makar znam da mi od toga nema ništa |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
bravo za vrijedne majstore
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Cvjetna družino evo me opet s vama, nije me bilo dva dana ali po povratku kući večeras prvo za komp da vidim šta ima. Juče i danas pasla sam oči po vašim kotinetalnim vtrovima, nauživala se lipote, obišla tri vrtna centra u Zagrebu! Za to vrime MM i MS bili su vridni, dočekali su me večeras sa slikama koje odmah dilim s vama.Pravili su konstrukciju za zaštitit pomidore i paprike od sunaca i razvukli cjevi za navodnjavanje, a sutra bi tribali razvuć mrižu!
![]() ![]() ![]() belice, moon, sarajka,Anaida, palčice, stefice.n,Camelia hvala vam na komentarina posebno za rad MM, vidim da mu to puno znaći! palčice viruj mi da sam ja pojila samo jednu jagodu, imam unauka koji ih tamani a unučica je više za konkretnije stvari. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A Cikas što da kažem,a da ne ponavljam već napisano.Onaj tko ti radi skulpture zaslužio ja malo više prostora od tvojih stranica,svaka čast.Naravno,tvoje cvijeće i kamenje time nije palo u drugi plan,a pogled da ne govorim.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasne slikice i cvijece
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |