dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 222> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoste, pakujci ,božuri.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
a kaktusi su čini mi se tvoja posebna ljubav pa ni čudo da su tako lipi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uživala sam u slikama tvoga ružičnjaka! jako mi se sviđa alpski aster, nikad nisam čula za n jega. lijepi su ti i kaktusi. ja nikako da ih zauprave zavolim, stvarno pokušavam i imam ih nekoliko. sukulenti su mi se uvukli pod kožu. nego da te pitam za onoga rahinopsisa (mislim da nisam točno napisala), iznosiš li ga vanka. ja ga imam mislim dvije godine i nisam ga iznosila, mislim da b i možda trebala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
dobar dan kaktusiću....ne znam šta bi izdvojila...sve je prilipooooo ali se isto non stop vračan na str 154 ... isto ne znam da li bi te zvala mali kaktus ili mala ruža jer i jedno i drugo ti izgleda ide na ruku... mmmmmmmm uživala san ... kad ti lupinus procvita stavi slikicu
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
znam da sam jesenas dobila biljku pod nazivom alpski zvjezdan od tebe,al nema je pa nema nigdje ,jucer krenem opet u potragu i nađem jedan mali cvjetic kkao izviruje ..bas sam se obradovala mu ,evo ga ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenar,drago mi je da si u vrtu našla zvjezdana,ja zaista zaboravila kako se zove
![]() Anđelkak,kaktusi su moja prva, ruže druga cvjetna ljubav
![]() Medo,i ja sam dugo tražila crvenu katružu
![]() Antonija,kaktuse volim više od svega,alpskog zvjezdana nemaš,pošaljem ti na jesen ili još bolje donesem
![]() rahinopsis?a šta je to?
Lantana,kad bi ja imala tvoju klimu,u vrtu bi imala samo kaktuse i sukulente(uh,da se moje ruže ne uvrijede)
![]() 11111,morala sam otvoriti str,154 da vidim šta je tamo,pa naravno da su kaktusi,a da samo znaš kud sutra idem
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
doneseš, doneseš nema slanja!
![]() rahin.... to je onaj kaktus šta liči na koralj. ima ih u kiki ko, moj je od nje. mislim da sam ga vidila u tebe. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Rhipsalis,dobro si rekla,jedan moj i jeste od naše Kiki-ko,ja sam ga stavila van,vidim da mu odgovara.
Naravno da donesem,vidimo se ovu jesen.
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ubijaš me lagano
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja ovaj put izdvajam astilbe,sviđa mi se kako si ih lijepo poslozila,predivne su..i moje (tvoje) cvjetaju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
.....di ideš danas....baš san nestrpljiva.....
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slike ruža i tvojih ljubljenih kaktuseka si nam poklonila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja ne znam ali meni je kod svih vas u Međimurju predivno, što bi tek bilo da uživo navratim, samo bi selila od jedne do druge....
![]() Tvoje žute ruže su mi u punom cvatu i penjačica i grmasta
![]() Jako je lijepa ona plava biljka što nema ime
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |