Vera1 kamenjar |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ispalo je tako sasvim slučajno i sad prekrasno izgleda.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vera preslatko je, ali ona kombinacija bijelo plava je savršena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
evo još malo detalja iz kamenjara
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i nekih novih cvjetića u mom kamenjaru , narasli i procvjetali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
VERA baš slatko, lijepi kamenjar
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš predivno, Vera
![]() Već vidim kak buju kavice padale a ja novčiće šparala (ne bum preprodavačima davala za iberis i slične puzajuće raznobojne podloge)
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
VERA
![]() predivno je
|
|
![]() |
|
Ne znam na koji točno cvijet misliš ako je ono što ima bijeli i crveni cvijet i igličasto lišće to ti je erica i nabavila sam ju u rasadniku a ostalo su trajnice koje se veoma lako razmnožavaju presađivanjem.
|
|
![]() |
|
Nuna ne znam kako se to zove , to sam kupila na placu kao trajnicu da pokrije zemlju a ina i male žute cvjetiće.
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
jel ono na prvoj stranici na četvrtoj slici lila iberis (malo više gore ima bijeli) ako se ne varam. kako se on razmnožava
|
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Draga Vera. Zaljubila sam se u tvoj kamenjar!!! Jedva čekam da ga vidim uživo.
![]() Predivan je! I noću i danju.
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
predivno.......
![]() |
|
![]() |
|
Evo nastavka mog kamenjara , pokušala sam snimiti noću pa vi prosudite,
![]() a evo i kako izgleda u punom cvatu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nastavak slijedi kad bude nešto novo....
|
|
![]() |
|
Nije daleko od tvog radnog mjesta aili malo na brijegu prema Bizeku ali je uluca slijepa i kuća je uvučena pa ne možeš vidjeti s glavne ceste.Ali nema problema za pelcere dogovorit ćemo se za sve što te interesira možeš dobiti.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Hej Vero, Verice a gdje je točno taj predivan kamenjar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasno.ovo je dokaz da se u malom prostoru može napraviti puno lijepoga
![]() |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Ma imam ja mini kamenjar na balkonu ( slika u mom dnevniku
![]() Ovaj tvoj Vero je preprepredivan. Stvarno mi se jako sviđa...
Pusa.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na lijepim komentarima, Pozdrav.
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jesam li već rekla da je prekrasno!? Stvarno je krasan kamenjar! Bravo!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |