Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 134> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mali kaktus tvoji su se lijepo zašarenili, prekrasno, kao da idu na karneval u riu
![]() baš bi to bila lijepa povorka pinus, ovaj tvoj mi je novi za vidjeti, a cvijet - ko stigne sve popratiti imati ćeš što sijati |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Onaj veliki je jedan od echinopsisa, e. schickendantzii ili e. thelegonoides, kaktusiću zaista si šminkerski rasporedila kaktuse kao u foto-studiju za ženidbu. Slažem se sa tvrdnjom da veličina kaktusa ne diže njegovu "cijenu", svi su lijepi - jednom će i oni maleni dostići velike..... Samo naprijed fotkajte! Pozdrav..........schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
JOJ, nemoj samo pinusa za ID. Već 20 god nosim naočale.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam baš točno ime, znat će Pinus ili netko drugi ![]() Krasni su vam kaktusi. Mali Kaktus pravi su ljepotani, bez obzira što su mali. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M. znaš da sam nabavio i povećalo. Samo nisam mislio sa njime gledati cvijeće nego uši.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pinus....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Možda nisi na vrijeme gledao pa ti promaknuo cvijet.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mali kaktus ne znam. Pošto cvijeta nije bilo sve mi je sumnjivo. Plod a bez seksa (mislim cvjeta), dali je to moguće ? ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Wow nemam rijeci!!!!!!!!!Kaktusi su divne biljke.
Lantana,kako se zove ovaj ljepotan s velikim cvjetovima,da ga stavim na spisak zelja? Pinus,zaista neobican kaktus,bas je simpatican. |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,a nije li to plod?
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijepi doprinos mali kaktus ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mali kaktus...kako si ih samo posložila za slikanje...prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Šta reći doli prava izložba prelijepih cvjetova. Bravo svima, ne mogu odlučiti čiji je ljepši.
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lantana koji cvjetovi
![]() klimatis prelijepi su triša i belice baš vam zavidim, ja s epifilumima nekako nemam sreće pinus kao da ima žuti šeširić |
|
![]() |
|
Lantana....prekrasan kaktus s prekrasnim cvjetovima
|
|
![]() |
|
Lantana, sve ljepše od ljepšega. Hvala za slike. Mi kontinentalci o takvim kaktusima možemo samo sanjati. No da, članovi Cvijet.info FORUMa mogu uživati iz prve ruke.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |