Floraart 2012 - Zagreb-Bundek |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lokacija bi bila odlicna kad bi se radilo o nekom VELIKOM internacionalnom sajmu i izlozbi. Mozda budu dosli strani izlagaci kada se ukinu granice - pa bi onda flora zablistala. Saro, sto ces, obicne biljke (jednogodisnje) niti ne primjecujem vise :) a i ti si na dobrom putu :D |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Meni osobno je Bundek, za takvu manifestaciju, prevelik prostor. Otpadnu ti noge, dok proseces s jednog kraja na drugi. Lepoga cveca ima i po našim zagrebackim parkovima, a kaj se tice kupnje mislim da se jeftinije prode na nekim drugim mjestima.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Nemoj biti tako strog dado
![]() I ja osobno nisam impresionirana ponudom s obzirom na moj ukus i potrebe, mnogo od izloženih biljaka već imam, ali još uvijek bih mogla potrošiti nekoliko stotina kuna, naravno, da si mogu priuštiti
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Bas nisam impresioniran...
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
slike su prekrasne, mi koji smo kod kuce malo uzivamo gledajuci sarenilo cvijeca, potočić mi je super i kućica za ptice
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
meni su slike baš super
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Eto malo slikica sa sajma...
Sto se tice izlozbe ,vidi se da svake godine ima sve manje i manje ,ali za porsetat i uzivat u cvijecu na jednom mjestu je odlicno . Inace sam sramezljivo,zivcan fotograf ...pa su slike iz dalekog slikane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |