Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Floraart 2012 - Zagreb-Bundek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Floraart 2012 - Zagreb-Bundek

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 22:48
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Meni osobno je Bundek, za takvu manifestaciju, prevelik prostor. Otpadnu ti noge, dok proseces s jednog kraja na drugi.

lokacija bi bila odlicna kad bi se radilo o nekom VELIKOM internacionalnom sajmu i izlozbi. Mozda budu dosli strani izlagaci kada se ukinu granice - pa bi onda flora zablistala.

Saro, sto ces, obicne biljke (jednogodisnje)  niti ne primjecujem vise :) a i ti si na dobrom putu :D
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 22:03
Meni osobno je Bundek, za takvu manifestaciju, prevelik prostor. Otpadnu ti noge, dok proseces s jednog kraja na drugi. Lepoga cveca ima i po našim zagrebackim parkovima, a kaj se tice kupnje mislim da se jeftinije prode na nekim drugim mjestima.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 11:47
Nemoj biti tako strog dadoSmile...Bog svijeti da nam u današnjim teškim vremenima nisu ukinuli Floru i besplatan ulaz, kao što su nam ukinuli Božićni sajam.
Mi forumaši postali smo jako zahtjevni i razmaženi, uvijek u potrazi za nečim novim i drugačijim, svatko od nas želi imati nešto posebno u vrtu, a Flora i njena ponuda je mjesto za onu većinu, "obične" građane i cvjetoljupce koji žele ukrasiti svoje balkone i vrtove.
I ja osobno nisam impresionirana ponudom s obzirom na moj ukus i potrebe, mnogo od izloženih biljaka već imam, ali još uvijek bih mogla potrošiti nekoliko stotina kuna, naravno, da si mogu priuštitiWink.

...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2012 u 09:26
Bas nisam impresioniran...
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 20:01
slike su prekrasne, mi koji smo kod kuce malo uzivamo gledajuci sarenilo cvijeca, potočić mi je super i kućica za ptice
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 12:26
meni su slike baš super smile187, hvala što si nama koji nećemo biti tamo priuštila da bar vidimo kako je ove godine
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 12:09
Eto malo slikica sa sajma...

Sto se tice izlozbe ,vidi se da svake godine ima sve manje i manje ,ali za porsetat i uzivat u cvijecu na jednom mjestu je odlicno .

Inace sam sramezljivo,zivcan fotograf ...pa su slike iz dalekog slikane.

Velika gorica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.