Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 134> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa kombinacija Azriela!! Moon, Gricka, Jagoda prekrasne boje, od echinopsisa, mammillaria do epyphylluma
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Sve pohvale ovim gore ljepotanima.Volim ovu temu,uvijek mi uljepsa dan.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Moon, prekrasno, isto i Jagodi - sve pohvale!!!!!!!
Moon, ja kaktuse u sezoni držim na otvorenom, sija sunce ili pada kiša oni se sami "snalaze". Inače sam mišljenja da ih ne treba previše "seljakati", kad padne obilje kiše ja ih samo izvadim iz podložaka preko kojih ih stalno zalijevam i to-je-to! Ujedno pohvale i svim učesnicima ovog podforuma, mislim da se ovdje ima što pogledati! Pozdrav..............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo nekoliko mojih rascvalih bodljića..
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moon, Mali kaktus, Gricka, Kamenjar, MIss M Predivno vam cvjetaju bodljikavci..Moji su neki procvjetali, a neki se spremaju. Imena im još uvijek ne znam pa ću vam staviti slike bez komentara...
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
gricka...baš je zgodna - kao umjetna
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ja sam mislila odustati od svojih kaktusa, ali kad vidim ove vase dobijem zelju za jos nekim novim
![]() |
|
![]() |
|
Gricka....krasan je, baš sam se i ja htijela osvrnuti na boju kao dzeni
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
wow,vidi ti te boje,glicka.....divan je.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bravo Kamenjar. Mali kaktus, Miss M., Moon, Klimatis ni vaši ne zaostaju
![]() Ova rebutia prvi puta cvjeta od kada je kod mene ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo ovaj mi cvate prvi puta, a star je toliko da ni ne znam koliko.
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni su Mali Kaktus gledala sam dugo ovu temu, imaš stvarno zavidnu kolekciju.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prekrasno , svi odreda, ne znam koji je ljepši. Valjda će i moji uskoro, imaju pupove, sad čekaju sunce pa da se otvore.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali kaktus....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sanja,Moon,Klimatis
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |