Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 134> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam mislila odustati od svojih kaktusa, ali kad vidim ove vase dobijem zelju za jos nekim novim
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
gricka...baš je zgodna - kao umjetna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moon, Mali kaktus, Gricka, Kamenjar, MIss M Predivno vam cvjetaju bodljikavci..Moji su neki procvjetali, a neki se spremaju. Imena im još uvijek ne znam pa ću vam staviti slike bez komentara...
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Evo nekoliko mojih rascvalih bodljića..
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Moon, prekrasno, isto i Jagodi - sve pohvale!!!!!!!
Moon, ja kaktuse u sezoni držim na otvorenom, sija sunce ili pada kiša oni se sami "snalaze". Inače sam mišljenja da ih ne treba previše "seljakati", kad padne obilje kiše ja ih samo izvadim iz podložaka preko kojih ih stalno zalijevam i to-je-to! Ujedno pohvale i svim učesnicima ovog podforuma, mislim da se ovdje ima što pogledati! Pozdrav..............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Sve pohvale ovim gore ljepotanima.Volim ovu temu,uvijek mi uljepsa dan.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Lijepa kombinacija Azriela!! Moon, Gricka, Jagoda prekrasne boje, od echinopsisa, mammillaria do epyphylluma
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gricka,prekrasna mammillaria
![]() Moon,lijepi cvjetovi,meni su lani cvali po največoj kiši
![]() Jagoda,lijepe cvjetne kaktuse imaš
![]() Azriela,lijep cvjetni vrtić od kaktusa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
još jedan starosjedioc
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš je lijep
![]() |
|
|
![]() |
|
Jagoda, azriela, klimatis...krasni su
|
|
![]() |
|
schumy...i moji kao i tvoji kad ih stavim van tu i ostanu do zimskog spremanja. Ovaj sam samo stavila na terasu radi slikanja, jer sam ga htjela odmah ovjekovječiti, a bilo mi je žao da mi se fotić smoči jer je stvarno pljuštalo
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ajme koja ljepota,svi su prelijepi..evo malo i mojih ljepotana
![]() ![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Kiki,tvoj je pravi kapitalac
![]() Kamenjar,ja se selim k tebi
![]() |
|
|
![]() |
|
kiki-ko...kamenjar...
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() Kiki-ko,divan ti je ovaj bodljic,koliko je star? |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |