Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 134> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni su, koja raskoš cvjetova, boja... ma ko mari za iglice u prstima
![]() kamenjar koliko dugo imaš kaktus garten? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Slažem se sa tobom Free 100%, zaista je to "KAKTUSČINA" -prekrasan primjerak!!!!! Ovaj se kaktus zove austrocylindropuntia subulata i jedan je od "najopakijih" kaktusa koje poznajem. Kada se "zabavljam" sa njime uvijek su mi pune ruke bodlji koje imaju "udice" na krajevima tako da kada se vade - to je cijela operacija.. Ali sve se isplati, Kamenjar je pokazala svu raskoš ovoga tipa "bodljića"!!! Zato samo naprijed, bravo za Kamenjar!!!!!! Pozdrav.................schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Do sada sam se savladavala kada sam pregledavala slike vaših rascvijetalih kaktusa !! I ovog trena bi još mogla reči da bi htjela samo gledati kaktuse na vašim slikama !! Ali . . . . kad sam ugledala ovog kaktusa kod Kamenjar ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Miss M,Pinus,ovo je i više nego lijepo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kao sto gricka kaze uzitak je doci ovdje i vidjet sve te ljepotane..predivnooo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ljudi prekrasno, sve ljepši od ljepšega. Kamenjar nemam riječi za tu ljepotu...pravi je užitak svraćati na ove stranice
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Kamenjar, opuncija mi se jako sviđa, nikad nisam vidjela takvu sa cvijetom.
Miss m i tvoji su kaktusi lijepi. |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mali kaktus samo ti ajd meni da uzivamo pored kaktus gartena ,dobro kaze đženi suncobar i uzivat ...bome ja najvise vremena i provodim upravo kraj kaktusa ,kolko god me oni bockali ja ih sve vise volim
|
|
Vir |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() Kiki-ko,divan ti je ovaj bodljic,koliko je star? |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kiki-ko...kamenjar...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kiki,tvoj je pravi kapitalac
![]() Kamenjar,ja se selim k tebi
![]() |
|
|
![]() |
|
ajme koja ljepota,svi su prelijepi..evo malo i mojih ljepotana
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
schumy...i moji kao i tvoji kad ih stavim van tu i ostanu do zimskog spremanja. Ovaj sam samo stavila na terasu radi slikanja, jer sam ga htjela odmah ovjekovječiti, a bilo mi je žao da mi se fotić smoči jer je stvarno pljuštalo
![]() |
|
![]() |
|
Jagoda, azriela, klimatis...krasni su
|
|
![]() |
|
Baš je lijep
![]() |
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
još jedan starosjedioc
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka,prekrasna mammillaria
![]() Moon,lijepi cvjetovi,meni su lani cvali po največoj kiši
![]() Jagoda,lijepe cvjetne kaktuse imaš
![]() Azriela,lijep cvjetni vrtić od kaktusa
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |