monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 138> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
monstera,pregledala sam ti cijeli povrtnjak i stvarno je vrijedan divljenja.Moram priznati da sam iznenađena veličinom vrta koji obrađuješ jer samo mogu pretpostaviti koliko ti je vremena potrebno za to.To veliko imanje moraš obilaziti ne na biciklu već na motoru.Želim ti uspjeh i da ti urod bude dobar.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dmirce kad si vidio da škrci nekome nešto daju,a da im pri tome ne drhti ruka,ne volim takve ljude i ne želim ništa od njih!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala ti draga Cimi i bit će mi drago da mi češće svratiš,lijepo te je vidjeti i ovdje malo! ![]() A što se tiče samog uzgoja,čovjek to jednostavno mora zavoliti,inače ne ide. Moram reći da je to kod mene isprva išlo dosta teško,najprije se trudiš ,oprosti što ću biti slobodna i reći ko magare da ti nešto uspije,onda ti nešto od toga i uspije ,ali teškom mukom,onda stišćeš zube i gunđaš sama sebi u bradu,Ma što se ja tu zezam,neću više,dosta mi je svega! [IMG]smileys/smiley7.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley7.gif" align="middle" /> Pokušavaš odustati i onda shvatiš da ne možeš,jer si otišla s time već toliko daleko da ti se to uvuklo duboko pod kožu,a onda te još nešto potakne da uzgajaš svoje povrće....Dok odeš u neki veći trgovački centar i vidiš,češnjak iz Kine,grah iz Mianmara,rajčica iz Španjolske itd. I onda sam sebi kažeš ,Ma što je iduće i otkud,iz koje strane zemlje? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Za ovu divlju znam da je zaštičena,ali je ja nisam nikad u prirodi vidio,a zašto ti nedaju?Ovu pitomu se moglo nači kod nas u prodaji i to često kad se prodaju likovice tulipana,narcisa itd.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Da i ja ostavim trag u tvome vrtu...
Kada ga gledam s nostalgijom se sjetim svoga djetinjstva i bakinog i maminog vrta... Imaš zaista krasan vrt: i po dimenzijama i po povrću koje u njemu uzgajaš. Vidi se da si daš truda i da sa srcem uzgajaš svoje povrće. Blago tebi i tvojima jer imate mogućnost jesti zdravo i svježe povrće iz vlastitog vrta! |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Stefica.n, Hvala ti draga!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nemam ih Dmirce,rado bi ih posadila,no nemam ih..... ![]() ![]() ![]() Ovih Fritilarija ili Kockavica je znalo biti kod nas u šumi,no mi nikad nismo imali sreće naći ih bar jednu,dvije,znam da su zaštićena vrsta ,no jednostavno ih nismo nikad našli. Dok ih je mužev bratić našao ni sam Bog ne zna koliko,kod njih su se toliko razmnožile ,no nikome ih ne daju...... ![]() A i ove su mi prekrasne! No nemam ih nikakve,niti sam ih kod nas uopće vidjela negdje u prodaji.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Tvoj povrtnjak mi je užitak za oći
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
navratila malo u tvoj povrtnjak
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
A da posadiš koju fritilariju??
|
|
![]() |
|
Belinice moja! Da si mi bar bliže pa da još možeš uživo doći kod mene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dmirce ,nažalost uz ovu biljku svejedno ima krtica,već su svuda postavile humke,izgleda ko na ratištu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Monstera,
Doći kod tebe je kao na najbogatijoj placi, vrijednice moja,čestitam
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
O pa tu ima svega dobrog,a imaš i tu biljku protiv krtice znači nema krtki kod tebe.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |