dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 222> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve mi je lijepo kod tebe, ali kaktusiiiiii, ajmeeeeee ! ! !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ruže, kaktusi, ma sve je ovdje prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
diegoines ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
prekrasni pikavci, svaka čast na trudu :) da je meni barem pola od toga šta imaš
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zbilja se nemogu odlučiti jel dvorište malog kaktusa ljepše uživo ili na slikama !!
Pogotovo sada dok je cjelo dvorište rascvijetano !!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
u jednom dahu
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve je tako, tako lijepo, ali tvoj žuti hemerocallis me svaki put posebno oduševi.
![]() Ruže i kaktusi su za svaku pohvalu! |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
sve je lijepo,meni se sviđaju ruže
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ma opet sam šetala, divila se kaktusima, ja ih nemam (samo 2), nešto me baš ne vole. Mislim da ih pogušim. A ono žutog cvijeta... to ti je graničica? Kažeš da cvjeta cijelo ljeto? Ja sam imala neku visoku narandžastu, cvala je samo par dana u svibnju, i to je to. Moram pokušati i ja nabaviti takvu kao tvoja.
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mama od mog krompirka
![]() kad vidim tvoje astilbe muka mi dođe na moje , za sad nek stoje gdje jesu,al na jesen trazim im odgovarajauce mjesto jer one definitivno neće ni malo sunca.. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kod tebe je sve rascvjetano! Moje astilbe još nisu procvale...kiša, hladno...Da li ti je to kroz hostu izvirio ljiljan, ili hoste već cvatu?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šta je ovo ljubičasto. lavanda? ako jest neka krupnog cvijeta.
ruže su ti standardno za pet i ostalo. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,kaktusi jesu muškog roda,ali naša druženja su nešto posebno,to su već prava prijateljstva,treba li nešto više. GT,i meni je taj kaktus posebno lijep,imam ga već nekoliko godina i ovo mu je prva cvatnja.
PD,ti i ja smo zaljubljene u kaktuse,zar ne.P.nelii je još i danas cvao,nisam mislal da će mu cvijet tako dugo trajati.
Danas nema slika kaktusa,rano ujutro sam slikala,po danu u zadnje vrijeme ne stignem.
Danas je dan sv.Ante i moj ljiljan se počeo otvarati
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Mali kaktus, prekrasno ti je cvijece, ali kaktusi ti prednjace. Nema nista elegantnije i profinjenije od kaktusovog cvijeta
![]() Odusevio me P. nelii sa bojom cvijeta, oni prijelazi su mi super od bijele, zute pa do roze, nisam nikad vidjela takvog, stvarno je super. ja imam onog uobicajenog narancastog. bravo ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prelijep vrt, krcat ljepoticama i ljepotanima (kaktusi su muškog roda, zar ne).
Pa onda još druženja, pa razmjena biljaka, prava ste ekipa. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Moon,Silvestra
![]() Lovrek,čačkalice mi još nisu pale na pamet.
![]() Štompfe bu se nažalost posušile
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mk, a kaj se buju zbilja smrdljive štompfe posušile???
Baš okrutno! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
ja bi rekla da je držač za čačkalice! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Pikavci su predivni...a kod Tebe posebno lijepo uspjevaju.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |