Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 14:15
prekrasno cvijeće Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 17:10
Sve je veselo i puno zivota,uzivancijasmile55
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 18:21
nemam rječi više za pohvalu kod tebesmile141prekrasno si uslikala peruniku, ivančice i olijanderClap a koliko tek novih cvjetova kod tebe, fenomenalnoTongueClap
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2012 u 22:30
drage moje cure drago mi je što navratite kod mene i evo par slika današnjeg stanja

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:04
malo mojih ruža

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:17
nonice,smile113krasno
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 22:40
svesa smile78

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2012 u 23:57
Vrt ti je lijep i bogat ko i uvijek, ovaj puta sam uživala i u slikama tvoje obitelji. Vidi se koliko ste sretni i zadovoljni kad ste na okupu. Još da nema majstora ...
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 08:33
pao mi je imunitet, imam grlobolju jutros nisam bila u stanju vozit majstora na selo, kljukam se koječime i pretežno ležim da se što prije oporavim i krenem dalje
maline zriju

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 14:04
bijela hortenzija

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2012 u 22:27
prekrasno, bijela hortenzija Clap 
Neka se sve zeleni
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 17:27
Klimatis drago mi je da ti se dopada Hug
evo malo novosti kod mene

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:06
Thumbs%20Up za dragoljube, baš su lijepi, a šatirana ruža je prekrasna
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 23:18
lorice10 za tebe moji prvi ljiljani

graničice

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 23:29
klematis ti je za deset.,kod mene ni jedan nije tako bujan
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 23:31
josipa hvala i moji ostali nisu kao ovaj , za tebe moja nova graničica

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 23:33
Prekrasno cvijećesmile99
Pozdrav vrijednicismile113
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 23:35
godinama mi nisu uspijevali dragoljubi, ove godine me oduševljavaju

bebolina za tebe ovaj prekrasne boje

a pogledajte ovaj

pa ovaj

nisam ni znala da ga ima u toliko boja i nijansi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 00:31
Lijepi su ti dragoljubi. Druge godine će ti se sami zasijati i imat ćeš ih sve više i više.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 06:25
divno En, vidim zarazili i tebe sukulentima, sad se pazi još i kaktusa LOL
Vrtek ti je divan, ali to i očekujem kod tebe Heart
belica,zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.