Samobor |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | ||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pre-pre-predivno, andrea!!!!!!!!!
Ma ja sam oduševljena, moram obić' tu šodericu.....sve mi je prelijepo!!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
k r a s n o, sasvim drugacije od morskih pejsaza i kamika |
||
![]() |
||
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
|
Lijepo je to jezero. Imaš ga što obilaziti. Dok ga obiđeš cijelog, već ti ponestane snage.
![]() |
||
...štihača je zakon...
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Sa ovime sam se jučer uvjerila!!! ![]() |
||
![]() |
||
Alissia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 73 |
|
Sve ove slikice su mi toliko prekrasne....A JA SE ZA DVA MJESECA SELIM U SAMOBOR.....cim uredimo kuču pa ču i ja poslati slikice kada uredim prozore sa cviječem. SAMOBR IS...
![]() |
||
Alissia
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
![]() ![]() Naravno, a poslije ![]() |
||
![]() |
||
Alissia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 73 |
|
Može nema problema. Morati ću iči i u MBM pa bi bilo super imati društvo |
||
Alissia
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Nema me par sati a Andrea u akciji objavi predivne slike jezera .
Super, super , super.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
A evo i rascvjetalog drveća malo!!!
![]() ![]() Koje bi moglo biti ono drvo što bijelo cvijeta? ![]() Ovo znam da je divlji kesten, ako se ne varam!!!! Baš sam par primjeraka ogromnih vidjela htjela uslikati, ali ne stanu u moj objektiv!!! ![]() ![]() Alissia, uvijek sam za posjetu MBM-u!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Jao znam ovdje sam bas prošla ovaj vikend....koja ljepota
![]() |
||
Alissia
|
||
![]() |
||
|
Alissia, uvijek sam za posjetu MBM-u!!! ![]() [/QUOTE] Onda stoji....pa kad dojde vrijeme onda ti se javim. A ovaj vikend bi trebala biti u Samoboru pa se isto možemo naći na jednoj kavici.....
|
||
Alissia
|
||
![]() |
||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
|
Kad su to akcije u MBM-u????? Ja delam do 16:30 i prolazim onuda svaki dan oko 16:45. Di se najdemo?!?
![]() |
||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
...jedva čekam da vidim i kuću i cvijeće
|
||
![]() |
||
|
budem poslala slikice...kuča je prekrasna a kad ce raditi krov onda če mi postaviti ogradice za cvjece na prozore pa ću imati cvijeće na svim prozorima.
|
||
Alissia
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Prekokrašno Andrea
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Subota, dan za nabavku pa tako i mi se uputili... kad ugodno iznenađenje....
Grad je poprimio ovogodišnji ukras žardinjera, u drugim žardinjerama se ne vide dobro ljubičaste petunije sa bijelim bacopama... ![]() ![]() ![]() I perunike su tu ![]() Rascvjetale su ruže, a one koje još nisu imaju puno pupoljaka. Ljubičaste su isto u punom cvatu kao i žute, ali su bile i drugima kadar za slikanje, pa sam to ostavila za koji drugi dan!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrodošli na šetnju u ovakvom izdanju!!!! ![]() |
||
![]() |
||
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
|
pa draga moja mogla si i mene izvsti u jednu ovak lijepu šetnju , baš je sve prekrasno
|
||
![]() |
||
|
Još će više boja doći kad nam se ti opet pridružiš!!!
![]() Ima još mjesta nisam uslikala, a sačekati ću tebe. |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Baš dobro da nas povremeno izvedeš u šetnju Samoborom, tako sastavljam popis gradova koje obavezno moram posjetiti jer zaista vam je lijepo . Super!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Ej društvo, kao što sam obečala, evo slikica kuče u koju se selim u Samoboru. Trebat će izvršiti neke radove pa se nadam da sam do osmog mjeseca tamo. Ima puuuuno prozora za puuuno cvijeća a i želim ruže penjačice ispred vrata posaditi.
Dajte mi recite di mogu nabaviti sadnice ruža ali da su več veče biljke?
![]() ![]() ![]() |
||
Alissia
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |