Travnjaci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
naravno,od 4-10 mjeseca možeš sijati,dosijavati i naravno zalijevati
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
o.k. hvala, znaci mogu dosijati bilo kada tj uvijek kad vidim da fali nekamo trave
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
e pa onda malo narahli tu golotinju i dosij još malo sjemena i naravno dobro zalij
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....nakon ca su me si zijali da moram kositi travu ( a meni je bilo krasno as se nisu vidjele rupe) stigla je i
![]() ....jaooooooooooo pa nisam ni pocela, a vec se napunilo
![]() i sad se opet vide r u p e, nevazi tako
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa zar nećeš na sajam cvijeća ,a pod nosom ti je,neki mogu potegnuti iz zg
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
.....jako si draga, ali travnjak je daleko da se tako zove, ali boje nego ca je bilo. Ma vodila bin ja dnevnik, ali kad vidin vase rozice i si imate bar par rezervnih vrtova neman ja bas puno pisati, sada ucim, a kad buden sla va penziju za 2-3 leta.....hahahaha, biti cu pravi expert.
Pasi oci i za mene na sajmu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() Sjenica je prva liga, a vidim i ploče si posložila, pa bila si vrijedno na moj rođendan, a žao mi je, ali kava će pod sjenicom pasti kad dođeš slijedeći put, valjda ću biti u Rijeci. Ovaj vikend me nema, dolazim tek utorak, jer moram ići vidjeti kako mi napreduju stvari u vikendici.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
i jedno i drugo
|
|
![]() |
|
imaš li vodovod ili bunar
|
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
onda se moraš moliti da kiša često pada
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Hvala hvala na korisnim savjetima......samo ca ja imam mali tehnicki problemcic oko zaljevanja i ne samo, a vezano za vrt.......nema me, to mi je vikendica ili bolje reci povremenica, ma glavno da ni gola zemlja ! ! !
p.s. skarice ? zna se, kineske
![]() |
|
![]() |
|
nisi nam napisala koje si škarice koristila;za nokte,krojačke ili neke druge
![]() Inače ove praznine slobodno malo izgrabuljaj i nadosij,nije stvar u proizvođaču sjemena,nego u klijavosti sjemena,piše ti na dekleraciji proizvoda,obično je oko 805 a i manja je ako je sjeme staro.koliko mogu primjetiti nešto slabo zalijevaš travu,redovito trebaš zalijevati,pogotovo kod tvoje crvene zemlje,koja ako se ne zalijeva redovito dosta stvrdnjava i stvara se pokorica na vrhu koja usporava rast i razvoj trave.
P.S.daj posudi kosilicu i podigni ju na najvišu visinu i šišaj samo vrhove trave,nekoliko puta,dok se ne ojača
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
.......nadam se nadam se tako da mogu kupiti pravu kosilicu hahah
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa to je prekrasna travica! A za rupe ne brini. Do kraja ljeta će se sve popuniti! Za neke stvari vrijedi čekati! Iduće godine bu džungla.
|
|
![]() |
|
Bok, imaima i to friske.....slikice, dakle idemo redom, travnjak je dosao tako tako tj. sa velikim rupama kamo fali trave. Mislim da bi proizvodaci trebali napistati malo bolje dozu za sjetvu. Posijala sam triplo, a bilo bi najbolje da sam i to poduplala. Dobro je jedino ca se sa ceste to ne vidi a i na slikama moze dobro ispasti. Tako nis od kosilice dok ne dosijem pa san ja to rijesila obicnim skarama i malo podsisala ???!!!!!!!!
(slobodno je padanje u nesvijest )
Slike su maximalno izabrane
![]() ![]() ![]() p.s. slike su prije sisanja, as san to delala po skuromu da me niki ne vidi
![]() |
|
![]() |
|
ima li koja nova slikica travice
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
je takove ,ali si spominjala najlon,pa sam pomislio da si mislila na one koje su na ručki,,ove imaju noževe ispod,a ne moraš kupiti najveću
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |