Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
dakle, i mi možemo očekivati kišu ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Bebolina,bas su ti lijepi...koliko su stari?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Pinus divan je.
Bebolina ma gdje ih kupiš ako nije tajna, ja sam ga dugo tražila i onda slučajno naletila na jedan. I od onda ih opet nigdje nisam vidjela, a voljela bih imati još koji druge boje. Da li se može naručiti ? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Odlican je ovaj bijeli, bas im dobro stoji ta boja!!
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
imam ju !
![]() malo su latice stradale u autu u transportu, ali ništa strašno. Još da dobijem sjeme pa da si sama uzgojim barem jednog ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Glikica
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Glikica,prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i moja ema je procvjetala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo Glikica , taj je kao moj i od Maris. Ljepotančić.
Bebolina- hvala na odgovoru i mislila sam si da si naručivala iz vana, to je meni ipak malo too much, ali nikad se nezna kod mene. Jutros sam na kavici uvjeravala jednu frendicu iz Istambula kak bi bilo zgodno da mi tam pogleda kad ide na ljeto, pa da mi dovuče jedan. Ali mi je rekla da je sranje živo to na granici prefurat. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
za pinusa, ako nisi vidio ovo vec:
![]() ![]() dobiju ovo,meni savrseno: ![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() Pokušala sam navući kosookog da s proizvodnjom dođe na naše prostore, ali ga je naša birokracija obeshrabrila i gospodin je odustao. Sad je u pregovorima s grcima i talijanima. Kako god bilo, bilo bi dobro da je proizvodnja i distribucija na prostoru EU-a
|
|
![]() |
|
![]() |
|
imam problem, čak 2 problema:
1) biljku sam kupila odraslu( vidjeli ste) pa me sad frka hoću li ju uspjeti održati... 2) dobila sam i nekoliko sjemenki( hvala pošiljatelju) pa to treba posijati i opet me frka hoću li ja to uspjeti... Mene je STRAHHHHH..... pomozite kako god znate !!! |
|
|
|
![]() |
|
Velika će zbog prilagodbe odbaciti pupove i uskoro dobiti nove, dakle samo malo strpljenja. Sjeme potopi u mlaku vodu, najbolje u termos boci i posij, pa šta bude. Puno smo svojih iskustava ovdje tipkali, samo bez panike pročitaj i sve 5!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |