Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 73> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
a joj koliko oja i dezena. Kod mene jedan jedini božor procvijetao prije mjesec dana a ovo je ovdje raskoš od ljepote, a tek ruće , ma što ruže i sve ostalo čestitam
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam svima na posjeti i lijepim rječima!Dođite opet..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prošetala malo tvjim vrtom,prekrasno imaš cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
tvoj vrt svake godine izgleda sve ljepše i ljepše,
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala svima na posjeti...Jos ja te čekam na kafici :D
Evo malo novih sličica..Moji stolisnici krenuli.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo ruža..Double Delight ![]() ![]() heimatmelodie ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
first lady-topalovicka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pastella ![]() ![]() ![]() bidermaer garten ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivni stolisnici a tek ruže
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
predivni stolisnici, moram to reći, jer ih jako volim
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Stolisnici su preljepi, a o ružama neću ni da govorim.
![]() Šta je sa tvojim echinaceama, da li su počele cvijetati? |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Svaka čast za ruže i stolisnike, prelijepo
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti!
Josipa,vidjela sam da se kod tebe baš super raširio stolisnik koji sam ti dala.Znaš da je kupljen pod mix pa su svi razliščiti.Mjenjat ćemo se ![]() Tikvić.kod mene echinaceae još u pupovima.Jedva čekam da krenu da otvaraju cvjetove.Sudeći po izgledu pupova bit će ih razni.Neke imaju manje pupove,neke debele i velike.. Evo malo mojih ljiljana(ove godine su dobro propali :( ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gajlardija ![]() grančica ![]() ![]() nocurak ![]() ovome ne znam ime,a dobila sam ga od Tikvić.. ![]() delphinium bijeli ![]() campanula medium ![]() monarda crvena ![]() cinija ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Trahelosperumum jasmin opojno miriše..
![]() ![]() ovome sam opet ime zaboravila.. ![]() oxalis ![]() spirea ![]() visoki drvenasti nocurak(on cvjeta od sumraka do jutra) ![]() la minuetta ![]() ![]() bit ce nesto i za pojesti ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Onaj nježni cvijetić od mene je Lychnis chalcedonica(goruća ljubav).
Ljiljani su preljepi! |
|
![]() |
|
Hvala ti draga na brzom odgovoru!Baš je nježan cvjetić,a još i trajnica..Odlično.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
sve ti je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |