moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeeeej draga lijepo što si svratila!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
samo da ti mahnem i pozdravim
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
idem vidjeti,jer i tako neću spavati od ove vrućine...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
predstavljam vam moju cvijetn u oazu JACA123
![]() |
|
![]() |
|
Gdje su, u kojoj temi? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaco, onda su jako slični,naša Betty se isto nekad nečeg uplaši,ali sad se gospođica malo više odvažila. Prije se bojala i tuđih mačaka dok dođu u dvorište,no sad ih protjera i čak hrči na njih!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga moja! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nakon dugo vremena svratila sam i uživala u tvom vrtu.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Curke sad ste me nasmijale!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Originalna imena!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
lijepe mace,a i ime joj lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Je, je mislila sam baš na to!!
Ma ti si ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A nešto je već i krenulo k tebi.....i mislim da i tu imaš nešto plavo..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ako misliš na ovo,moli Boga da padne kiša i da se rascvjeta do kraja,pa da ti mogu poslati sjemenke...Mislim da se radi ili nekoj vrsti facelije ili je ovo Pride of Madeira.....prije bi rekla da je ovo drugo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lijepo ti je cvijeće, dobro dura ove paklene vrućine. Ja bih od onog plavog pokraj hoste... Ne znam šta mi je, nešto me ove godine lupa plavo...
![]() A micica ti je baš slatka, izgleda prava maza. |
|
![]() |
|
Emilly!
![]() ![]() Ma cvijeće i nije tako lijepo,sad kad ga prže ove užasne paklene vrućine,a maca,da......ona je jedna mala gluha ludica! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno cvijeće imaš! Ali maca je posebna
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |