Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 102> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a jesi me našla sa tim breskvama, moje su još tvrde
|
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
...a moje padaju koliko su zrele ![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Potpisujem! Predivno je sve kod tebe ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
blago tebi, ja svoje škicam svaki dan..ko da budu tak ranije zrele
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Hvala draga ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
MARIS.---moram i ja pohvaliti dipladenije lijepo si ih mjestila,a breskve obožavam
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ![]() |
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
voće je slasno,pogotovo što kod nas u slavoniji nema ništa ove godine,a ova slikica mi je preslatka
![]() to si sama obojila kutije,tj. ukrasila???
|
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
|
Kutije su drvene,sama sam ih pilila i sastavljala,prije par godina.Već su zrele za prefarbati,ali sam se žurila smjestiti dipladenije,pa ću ih naknadno preurediti.
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Ajoooooooooooj kolko voća imaš, čak i marelice. Sve me strah da mi se komp ne pokvari kak mi sline cure.
![]() |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Ne diraj kutije baš su ti lijepe ovakve, i baš pristaju uz cvijeće
![]() |
||
![]() |
||
|
Ljiljus ,Anabistrica
![]() |
||
![]() |
||
|
Dogovoreno ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
I meni se ovakve kutije dopadaju,a dipladenije su se lijepo udomaćile
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
bogme sav rad koji si uložila u grunt, će ti se i isplatiti. fina papica.
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Potpisujem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Mali kaktus,Belica,Tea šaljem vam puno
![]() |
||
![]() |
||
|
Kalanhoa
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |