Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 102> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Piramidal ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
samo ču kopirati ovo
Kalanhoa je stvarno poseba,nisam još vidla takvu,ai ostalo je cvijeće prekrasno!
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala Flover ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro draga Maris, upravo sam gledala klijance... stvarno su ti nikli odmah... super to tebi ide, za razliku od mene
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Dobro jutro draga Belica,to su tek dva,budemo vidjeli ostale,koliko će im trebati i dal će uopće... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Stvarno posebna kalanhoa. Baš dobro da si se vratila
![]() |
|
![]() |
|
Slažem se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Koliko mi se to puta dogodilo. Ali...dođem idući dan a biljke više NEMA! Koji užas! Netko je djelovao odmah a ne sa zadrškom kao ja. Stoga
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasno napreduju ![]() Draga,bravo za klijanje adeniuma ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Hvala Tea
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nemoj misliti da te ova dva tjedna nisam škicala,samo nisam ostavljala trag.Kad sam ti vidjela ovu kalanhou odmah sam se dala u potragu i nađem puno lijepih,ali ove nema.Ma naći ću ja nju.I nemoj više stavljati ovako prekrasne slike da mi se ne bi nešto dogodilo,pa tko će mi grunt održavati.Dosta zafrkavanja,ovdje na forumu ima toliko lijepih vrtova da mi mnogi osvježe dan,a među njima si i ti.Bilo mi je zadovoljstvo opet prošetati.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ova kalanhoa je kao vjenčani buketić, preslatka je.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Draga Camellia i ti si meni osvježila dan,i hvala ti na tome ![]() |
|
![]() |
|
Baš si se dobro izrazila,kao buketić... ![]() |
|
![]() |
|
Evo par friških slikica iz povrtnjaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pala je i mala berbica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
marelice su prekrasne,ko mala sunca
![]() drijenak ti je stablo ili grm?
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Poveći grm ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |